Potraviny a nápoje

Activlab Super Snack proteinový pudink vanilka 450 g

Značka: ACTIVLAB

Activlab Super Snack Protein pudink vanilka je fit verze tradičního pudinku s obsahem syrovátkového koncentrátu. Bez přidaných cukrů.

235

Cena za 100 g: 52,22 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Activlab Super Snack proteinový pudink vanilka 450 g

50151486

Úvod

Activlab Super Snack Protein pudink vanilka je výbornou alternativou tradičního pudinku. Tato fit verze obsahuje syrovátkový proteinový koncentrát, který zdrojem bílkovin, a proto dodá energii na dlouhou dobu. Proteinový pudink poslouží jako lahodná snídaně či sladká svačina. Sacharidy v produktu dodávají energii a obsažené bílkoviny přispívají k budování a udržení svalové hmoty. Neobsahuje přidaný cukr, má nízký obsah tuku a v jedné porci je pouze 107 kcal.

Hlavní vlastnosti

  • 25 % bílkovin
  • obsahuje syrovátkový proteinový koncentrát
  • neobsahuje přidaný cukr
  • jemná textura a lahodná chuť
  • snadná příprava

Složení

Sušené odstředěné mléko, syrovátka (z mléka), modifikovaný škrob, syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka) 6,7 % aromata, zahušťovadlo: xantanová guma, prášková vanilka 0,05 %, sladidlo: sukralóza. Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat deriváty: obiloviny obsahující lepek, sóju.


Použití

30 g směsi (3 odměrky) nasypte do šálku, zalijte 100 ml studené vody a důkladně promíchejte. Zahřívejte v mikrovlnné troubě [600 W, asi 2,5 minuty], dokud nebude mít konzistenci pudinku. Nebo nalijte do hrnce, vařte na mírném ohni za míchání, dokud nezískáte konzistenci pudinku. Balení obsahuje 15 porcí.


Upozornění

Se sladidly, obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.