Elektronika

GESKE Microcurrent Skin Scrubber&Blackhead Remover 9in1 ultrazvuková špachtle white

Značka: GESKE

Rozlučte se s černými tečkami a nedokonalostmi pleti, vyčistěte pleť obličeje a dodejte jí tonizující vzpruhu s přístrojem GESKE Microcurrent Skin Scrubber&Blackhead Remover 9in1.

1 790
Doprava zdarma

O produktu: GESKE Microcurrent Skin Scrubber&Blackhead Remover 9in1 ultrazvuková špachtle white

50152698

Úvod

Dokonalé čistění pleti je absolutní nezbytností k zachování její krásy. Rozlučte se s černými tečkami a nedokonalostmi pleti, vyčistěte obličej a dodejte mu tonizující vzpruhu s přístrojem GESKE Microcurrent Skin Scrubber&Blackhead Remover 9in1! Kromě čištění přístroj také zbaví vaši pleť známek stresu a únavy, tonizuje a zpevní kontury obličeje, zajistí dokonalý liftingový efekt, rozzáření a sjednocení pleti. Módní časopis ELLE schváli GESKE jako inovaci v oblasti krásy č.1. Začněte svou cestu k saténově hladké pleti ještě dnes s přístrojem Microcurrent Skin Scrubber&Blackhead Remover 9v1. Tohoto všestranného pomocníka si jednoduše zamilujete.

Technologie umělé inteligence a 9 špičkových funkcí

Ultrazvuková špachtle využívá špičkovou technologii umělé inteligence, která zajistí, že své zařízení využijete na maximum. Nabízí technologii odstranění suchých a odumřelých buněk, odstranění volných nečistot a zbytků make-upu. Technologie MicroCurrent Face-Lift procvičuje více než 65 obličejových svalů a bojuje proti známkám stárnutí pleti. Technologií Red Light Active Regeneration Technology minimalizuje jemné vrásky. Funkce Youthful Glow Massage zvedá, zpevňuje a tonizuje pokožku, Pore-Opening Deep Warming Technology uvolní vaši pokožku a připraví ji na vaši denní rutinu. ION+ Ultra Hygienic Deep Cleansing jemně exfoliuje pokožku a ON- Deep Nurturing Technology odvádí nečistoty pomocí magnetické přitažlivosti. Zářivá, zdravá a krásná pleť už nemusí být jen snem!

Výsledek:

  • zbaví pleť nečistot
  • podpoří její krásnou texturu
  • rozzáří pleť
  • bojuje s jemnými vráskami
  • podporuje svěží tónování pleti

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.