Doplněk stravy

NEOBOTANICS Adaptogen X9 60 kapslí

NEOBOTANICS Adaptogen X9 extrakty z hub + rostlin, které pomáhají našemu organismu lépe se vyrovnávat se stresem a podporují duševní pohodu.

625

Cena za 1 kus: 10,42 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NEOBOTANICS Adaptogen X9 60 kapslí

50152203

Úvod

Cítíte se unavení a bez energie? NEOBOTANICS Adaptogen X9 přináší kombinaci vitaminů + 9 silných extraktů rostlin a hub ověřených tradiční čínskou medicínou, které ocení všichni, kdo prožívají období zvýšeného stresu, únavy a vyčerpání. Přípravek obsahuje rostlinné adaptogeny (rhodiolu, kozinec a klanoprašku) – látky, umožňující našemu organismu lépe se přizpůsobovat okolí, a je doplněný o vitamíny skupiny B (B3, B5, B6 a B12) přispívající ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Hlavní vlastnosti

  • rhodiola, kozinec a klanopraška působí jako adaptogeny
  • vitánie, rhodiola, pravý a sibiřský ženšen podporují kognitivní a duševní výkonost
  • vitánie podporuje energii a vitalitu
  • vitánie a klanopraška přispívají k duševní pohodě
  • ženšen pravý, ženšen sibiřský, lesklokorka, kozinec a rakytník podporují imunitní systém
  • klanopraška, rozchodnice a kozinec mají antioxidační účinky
  • vitamíny B3, B5, B6 a B12 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • vitaminy B3, B6, B7 a B12 přispívají k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Maximální účinek nastupuje po 2 týdnech pravidelného užívání. Při dlouhodobém užívání lze snížit na 1 kapsli ráno nebo během dne. Vhodné pro pravidelné dlouhodobé užívání. Neužívejte po 17. hodině.


Složení

Celulózové kapsle obsahují pouze směs aktivních složek bez plnidel a jiných přídatných látek (neobsahuje kofein, barviva, mikrokrystalickou celulózu, stearan hořečnatý ani oxid křemičitý). Vhodné pro veganskou stravu.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy, pokud není doporučeno lékařem. Souběžné užívání s léky konzultujte se svým lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


O značce

NEOBOTANICS využívají suroviny od pečlivě vybraných pěstitelů a dodavatelů a garantuje špičkovou kvalitu produktu důslednou kontrolou celého výrobního procesu. Vyrobeno v České republice, uprostřed brdských lesů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.