Doplněk stravy

NEOBOTANICS Glutathione Antiox 60 kapslí

NEOBOTANICS Glutathione Antiox je doplněk stravy s vysokým obsahem L-glutathionu, quercetinu, resveratrolu a EGCG + antioxidanty selenem a zinkem.

919
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NEOBOTANICS Glutathione Antiox 60 kapslí

50152204

Úvod

NEOBOTANICS Glutathione Antiox s vysokým obsahem L-glutathionu, quercetinu z jerlínu japonského, resveratrolu a EGCG – epigalokatechin galátu, aktivní látky získané z lístků čajovníku. Tyto přírodní složky jsou doplněné antioxidanty selenem a zinkem.

Hlavní vlastnosti

  • L-glutathion, quercetin, resveratrol, EGCG + selen a zinek
  • selen a zinek přispívají k normální funkci imunitního systému
  • selen a zinek pomáhají chránit buňky před oxidativním stresem

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. V období vysoké zátěže je možné dávku zvýšit na 2 kapsle 2x denně.


Složení

L-glutathion redukovaný, extrakt jerlínu japonského 300 mg (Sophora japonica, min 95 % quercetin), extrakt kořene křídlatky japonské 240 mg (Polygonum cuspidatum, min 98 % resvaratrol), extrakt listu čajovníku čínského 120 mg (Camellia sinensis, min. 50 % EGCG), glukonan zinečnatý, L-seleno-methionin. Přídatná látka: stearan hořečnatý (protispékavá látka. Kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


O značce

NEOBOTANICS využívají suroviny od pečlivě vybraných pěstitelů a dodavatelů a garantuje špičkovou kvalitu produktu důslednou kontrolou celého výrobního procesu. Vyrobeno v České republice, uprostřed brdských lesů.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.