Doplněk stravy

NEOBOTANICS Neo-Dtox 50 ml

NEOBOTANICS Neo-Dtox obsahuje výtažky z rostlin, které podporují normální trávení, vylučování a detoxikaci těla.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

965
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NEOBOTANICS Neo-Dtox 50 ml

50152209

Úvod

NEOBOTANICS Neo-Dtox je neředěná tinktura s vysokým obsahem aktivních látek z bylin, bohatých na přirozený obsah kyseliny šikimové. Obsahuje výtažky ze smrku a borovice pro normální funkci dýchacího systému, smetánka lékařská a fenykl podporují normální činnost jater, fenykl též napomáhá vylučování moči a tím je vhodný při detoxikaci. Badyáník podporuje normální trávení. Neo-Dtox představuje moderní formu tinktury připravené bez etanolu (lihu), s využitím glycerolu z přírodních zdrojů pro přípravu extraktu. Ten dává přípravku příjemnou nasládlou chuť a bylinnou vůni, připomínající vůni sirupů našich babiček, avšak bez použití cukrů a umělých sladidel. Přípravek je tak možné používat přímo neředěný na lžičce.

Hlavní vlastnosti

  • smetánka lékařská podporuje normální vylučování a detoxidakci, normální trávení a normální činnost jater
  • fenykl napomáhá vylučování moči a tím je vhodný při detoxikaci
  • badyáník podporuje normální trávení
  • smrk a borovice podporují normální funkci dýchacího systému

Dávkování

Doporučená denní dávka je 3x denně 20 kapek (0,65 ml). Přípravek je vhodné užívat jako kúru po dobu cca 1 měsíce. Kapky můžete užívat na lžičce a zapít nebo je nakapat do sklenice vody, ovocné šťávy nebo studeného čaje a ihned vypít.


Složení

V denní dávce (60 kapek): Nosič: glycerol (extrakční činidlo), čištěná voda, extrakt z jehličí smrku ztepilého 1:6 (Picea abies) 1 135mg, extrakt z jehličí a výhonků borovice lesní 1:6 (Pinus sylvestris) 455 mg, extrakt z kořene smetánky lékařské 1:4 (Taraxacum officinale) 225 mg, extrakt ze semen fenyklu obecného 1:4 (Foeniculum vulgare) 115 mg, extrakt ze semen bedrníku anýzu 1:4 (Pimpinella anisum) 115 mg, extrakt z plodu badyáníku pravého 1:16 (Illicium verum) 225 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření uchovávejte v chladu (do 8 °C) a spotřebujte během 3 měsíců. Uchovávejte mimo dosah dětí!


O značce

NEOBOTANICS využívají suroviny od pečlivě vybraných pěstitelů a dodavatelů a garantuje špičkovou kvalitu produktu důslednou kontrolou celého výrobního procesu. Vyrobeno v České republice, uprostřed brdských lesů.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.