Doplněk stravy

JJ68 Be Well Liposomální Vitamín C 60 kapslí

Značka: JJ68
Produktová řada: Be Well

JJ68 Be Well Liposomální Vitamín C je doplněk stravy s výbornou vstřebatelností. Vitamin C podporuje imunitu i správnou funkci nervové soustavy.

499

Cena za 1 kus: 8,32 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: JJ68 Be Well Liposomální Vitamín C 60 kapslí

50150398

Úvod

Vitamín C patří mezi nezbytné vitamíny: přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, podporuje imunitu, napomáhá normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kůže, kostí a chrupavek či normální funkci nervové soustavy. JJ68 Be Well Liposomální Vitamín C je doplněk stravy s fosfolipidy, které vytváří obal vitamínu. Díky této technologii zpracování se mnohem lépe vstřebá.

Vitamin C

  • přispívá k normální funkci imunitního systému
  • pomáhá zmírňovat pocity únavy a vyčerpání
  • přispívá k normální činnosti nervové soustavy
  • přispívá k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kůže, kostí a chrupavek
  • působí jako antioxidant
  • zvyšuje vstřebávání železa

Proč právě liposomální vitamín C?

Náš organismus si vitamín C neumí sám vyprodukovat. Proto je důležitý jeho dostatečný příjem stravou – zvláště z ovoce či zeleniny. Pokud se rozhodneme pro doplněk stravy, protože chceme svému tělu přilepšit, vstřebatelnost tohoto vitaminu z běžných suplementů se pohybuje okolo 10-20 % – zbytek se rozloží už v trávicím traktu nebo jej tělo vyloučí jako přebytečný. U liposomální formy je to ale jiné. Fosfolipidový obal vitamin C chrání před trávicími enzymy, prochází střevní stěnou a uvolňuje se až v krevním řečišti. Odsud už se vitamín C krásně vstřebá.

Jaké jsou výhody liposomálního vitamínu C?

  • lepší přenos vitamínu v rámci těla
  • skvělá vstřebatelnost vitamínu – přes 90 %
  • nemá nepříjemnou pachuť
  • je velmi trvanlivý

Dávkování

Dlouhodobé užívání: 1 kapsle denně. Při zvýšené zátěži: 2-3 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Vitamin C, LipoCellTech™ liposomální patentovaná směs, fosfolipidy kyseliny palmitoolejové získané z non-GMO slunečnice, veganská kapsle z hydroxypropylmethylcelulózy. Ve 2 kapslích: Vitamin C (Ascorbic acid) 500 mg, 625 % RHP, LipoCellTech™ liposomální patentovaná směs 214 mg. RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ / 2 000 kcal).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku a nepodávejte dětem do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.