Doplněk stravy

Biomin Vitamin K2 + D3 Premim vánoční balení 90 tobolek

Značka: BIOMIN

Vánoční balení Biomin Vitamin K2 + D3 Premim poskytuje vitaminy z čistě přírodních zdrojů pro vaše kosti, zuby a imunitní systém.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Biomin Vitamin K2 + D3 Premim vánoční balení 90 tobolek

50152673

Úvod

Vánoční balení Biomin Vitamin K2 + D3 Premim je doplněk stravy pro vaše kosti a zuby, který poskytuje vitaminy K2 a D3 z přírodních zdrojů. Vitamin D3 přispívá k udržení zdravých kostí a zubů, normální funkci svalů, přispívá k normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu, a také ke správné funkci imunitního systému. Vitamin K2 napomáhá udržení zdravých kostí a podporuje ukládání vápníku v kostech a zubech. Biomin tobolky neobsahují lepek ani laktózu a díky celulózové kapsli jsou vhodné i pro vegetariány.

Hlavní vlastnosti

  • vitamíny K2 a D3 přispívají k mineralizaci kostí 
  • vitamíny K2 a D3 podporují udržení normálního stavu kostí a zubů
  • vitamin D přispívá k udržení normální funkce imunitního systému

Dávkování

Dospělí užívají 1 tobolku obden. Kapsli spolkněte a zapijte dostatečným množstvím vody.


Složení

Jedna kapsle obsahuje: vitamin K2 (MK-7) 60,0 mcg (80 %*), vitamin D3 2 000 I.U (1 000 %*) a rýžový škrob. Tobolka z celulózy je vhodná i pro vegetariány. * RHP – referenční hodnota příjmu. Bez lepku a laktózy.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po konzultaci s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.