Kosmetika

Rilastil Xerolact Čisticí olej na obličej a tělo 750 ml

Značka: RILASTIL
Produktová řada: Xerolact

Čisticí olej na obličej a tělo Xerolact od Rilastil díky šetrnému složení vyhovuje i citlivé pokožce. Brání vysoušení a posiluje kožní bariéru. Zvláčňuje pleť.

*SLEVA 150 Kč Při nákupu označených produktů značky Rilastil v minimální hodnotě 630 Kč získáte slevu 150 Kč. Akce platí do 30. 06. 2024 nebo do vyprodání zásob.
539
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Rilastil Xerolact Čisticí olej na obličej a tělo 750 ml

50154171

Úvod

Čisticí olej na obličej a tělo Xerolact od značky Rilastil jemně odstraňuje nečistoty z pleti. Zanechá ji hydratovanou, zklidněnou a krásně hebkou na dotek. Díky šetrnému složení je vhodný pro citlivou pokožku dospělých, seniorů i miminek. Neucpává póry. Navíc byl vyvinutý tak, aby předcházel podráždění či vysušení během mytí. Má fyziologické pH 5,5, takže udržuje pleť v rovnováze.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje a zklidňuje
  • redukuje pocity diskomfortu a suchá místa
  • šetrně pečuje o citlivou pokožku

Složení

Glycerol – zvláčňuje a brání ztrátě vlhkosti, glyceryl oleát – posiluje ochrannou bariéru pokožky, hydratuje, laktát sodný – předchází dehydrataci pleti, olej z rýžových otrub – vyživuje pokožku a činí ji odolnější vůči vnějším vlivům, mandlový olej – obsahuje vitaminy E a B, regeneruje a zklidňuje, extrakt z klanoprašky čínské – vypíná pleť, niacinamid – posiluje odolnost pokožky, redukuje podráždění.


Použití

Během očisty nanášejte olej na vlhkou pokožku. Jemnými krouživými pohyby tělo a obličej promasírujte, potom opláchněte čistou vodou. Nepoužívejte na oční okolí. Pro nejlepší výsledek kombinujte i s dalšími produkty z řady Xerolact.

Výsledky testů:

  • +15,7 % navýšení hydratace*
  • –75 % snížení pocitů diskomfortu*
  • –55,5 % snížení suchosti pokožky*

*20 uživatelů po 1 aplikaci – zhodnocení po 24 hodinách


O značce

Italská dermokosmetika Rilastil nabízí produkty pro všechny druhy pleti, včetně té problematické a senzitivní. Kosmetiku vyrábí a testuje ve vlastních laboratořích. Již od 70. let se jméno Rilastil spojuje se špičkovými produkty na podporu pružnosti pokožky. Tato vlastnost je klíčová pro její krásu, ale i odolnost. Společnost nezapomíná ani na udržitelnost a enviromentální odpovědnost. V laboratořích využívá energii z obnovitelných zdrojů a netestuje na zvířatech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.