Kompletní krmivo

Vitakraft Poésie Création Gelée 6x85 g

Značka: VITAKRAFT

Poésie Création Gelée od značky Vitakraft – 6 konzerv 2 příchutí, a to třikrát zvěřina a třikrát rybí ve formě lahodného želé. Obsahuje minerální látky.

99
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Vitakraft Poésie Création Gelée 6x85 g

50151820

Úvod

Uvnitř balení Poésie Création Gelée od značky Vitakraft čeká 6 konzerv s kompletním mokrým krmivem pro kočky. Celkem se jedná o 2 příchutě po 3 kusech, a to třikrát rybí a třikrát zvěřinová. V konzervičkách najdete vydatnou dávku masa, minerálních látek, zeleniny či ovoce. Krmivo je ve formě želé. Vhodné pro dospělé kočky všech velikostí a plemen. Bez cukru a obilovin.

Hlavní vlastnosti:

  • vhodné pro dospělé kočky
  • kompletní krmivo ve formě želé
  • obsahuje maso, minerální látky, zeleninu a ovoce

Dávkování

Dávkujte dle velikosti kočky – 3 kg: 2,5 konzervy/den; 4 kg: 3 konzervy/den; 5 kg: 3,5 konzervy/den; 6 kg: 4,5 konzervy/den; 7 kg: 5 konzerv/den; 8 kg: 5,5 konzerv/den. Dávkování můžete upravit v závislosti na věku, úrovni aktivity a plemeni.  


Složení

Losos & špenát: Maso a vedlejší produkty živočišného původu 60 % (hovězí, vepřové, drůbež), ryby a vedlejší produkty z ryb (5 % losos), minerální látky, zelenina (2 % špenát), inulin.

Zvěřina v brusinkovém želé: maso a vedlejší produkty živočišného původu (60 % hovězí, vepřové, drůbež a 5 % zvěřina), minerální látky, ovoce (2 % brusinky, zelenina, inulin).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.