Potraviny a nápoje

SENS Cvrččí proteinovka v tmavé čokoládě Karamel & Arašídové máslo 60 g

Značka: SENS

SENS Cvrččí proteinovka v tmavé čokoládě Karamel & Arašídové máslo je vynikající tyčinka v hořké čokoládě. Obsažená čvrččí mouka výslednou chuť tyčinky nijak neovlivňuje.

69

Cena za 100 g: 115,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SENS Cvrččí proteinovka v tmavé čokoládě Karamel & Arašídové máslo 60 g

50151301

Úvod

SENS Cvrččí proteinovka v tmavé čokoládě Karamel & Arašídové máslo je vynikající tyčinka zalitá v hořké čokoládě. Obsažená čvrččí mouka má neutrální chuť a výslednou chuť tyčinky nijak neovlivňuje. Tyčinka poskytuje vysoký podíl kvalitních bílkovin a vlákniny.

Hlavní vlastnosti

  • prémiové suroviny & skvělá chuť
  • 29 % bílkovin + vysoký obsah vlákniny
  • bez lepku a palmového oleje

Vyzkoušejte jídlo budoucnosti

Cvrččí protein je stejně kvalitní jako protein z hovězího nebo rybího masa. Na jeho výrobu je oproti hovězímu potřeba 12x méně krmiva, 2 000x méně vody, přičemž se vyprodukuje 100x méně skleníkových plynů – hodnotná výživa udržitelným způsobem!


Složení

Čekanková vláknina, cvrččí mouka (Acheta domesticus) 17 %, hořká čokoláda 17 % (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek, kakaové máslo, emulgátory: sójový lecitin, polyglycerolpolyricinoleát; extrakt Bourbon vanilky), arašídové máslo 11 % (100% arašídy), rýžový sirup, sójová bílkovina, rýžová bílkovina, kakaové máslo, sójový bílkovinový extrudát (sójová bílkovina, tapiokový škrob, jedlá sůl), přírodní aroma. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.