Úvod
SENS Cvrččí mouka na pečení a vaření není náhradou běžné pšeničné mouky, ale slouží jako přísada, která posune vaše oblíbené pokrmy o level výš – obsahuje 66 % bílkovin, vysoký podíl vlákniny a spoustu dalších hodnotných živin. Můžete ji přidat do sušenek, palačinek, omelet či vašeho oblíbeného smoothies, výslednou chuť jídla cvrččí mouka neovlivní!
Hlavní vlastnosti
- 66 % bílkovin + vysoký podíl vlákniny
- vysoce kvalitní protein
- nízký obsah cukru a sacharidů
- neutrální chuť
- bez lepku
Vyzkoušejte jídlo budoucnosti
Cvrččí protein je stejně kvalitní jako protein z hovězího nebo rybího masa. Na jeho výrobu je oproti hovězímu potřeba 12x méně krmiva, 2 000x méně vody, přičemž se vyprodukuje 100x méně skleníkových plynů – hodnotná výživa udržitelným způsobem!
Složení
Cvrček domácí (Acheta domesicus). Žádné další přísady.