Potraviny a nápoje

SENS Protein shake blend jahodový 455 g

Značka: SENS

SENS Protein shake blend jahodový tvoří hráškový, slunečnicový a cvrččí protein, které zajišťují optimální spektrum aminokyselin i dobrou stravitelnost.

509

Cena za 100 g: 111,87 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SENS Protein shake blend jahodový 455 g

50151306

Úvod

SENS Protein shake blend jahodový tvoří tři zdroje bílkovin: hráškový, slunečnicový a cvrččí. Tato kombinace rostlinného a živočišného proteinu zajišťuje optimální spektrum aminokyselin i dobrou stravitelnost. Cvrččí protein je super výživný, je zdrojem vlákniny a nijak neovlivňuje výslednou chuť proteinového mixu. Nápoj se 73 % bílkovin má krémovou texturu a minimální množství sladidla jen podtrhuje jahodovou příchuť.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje kvalitní cvrččí protein
  • kompletní profil aminokyselin + vláknina
  • krémová textura, skvělá chuť a dobrá stavitelnost
  • bez přidaného cukru
  • bez laktózy

Vyzkoušejte jídlo budoucnosti

Cvrččí protein je stejně kvalitní jako protein z hovězího nebo rybího masa. Na jeho výrobu je oproti hovězímu potřeba 12x méně krmiva, 2 000x méně vody, přičemž se vyprodukuje 100x méně skleníkových plynů – nepřekonatelná výživa udržitelným způsobem!


Složení

Hrachový protein, cvrččí mouka (Acheta domesticus) (10 %), slunečnicový protein, jahodový prášek 2,5 %, barvivo – prášek z červené řepy 2 %, zahušťovadlo carboxymethyl celulóza, slunečnicový lecitin, čekanková vláknina, sukralóza, přírodní aroma jahoda.


Upozornění

Obsahuje sladidlo.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.