Kosmetika

Colorwin Sprej na krytí šedin a odrostů plavá 75 ml

Značka: COLORWIN

Colorwin Sprej na krytí šedin a odrostů plavá v mžiku překryje šediny v období mezi barvením vlasů. Nestéká po pokožce, nezatěžuje a nelepí vlasy.

189
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Colorwin Sprej na krytí šedin a odrostů plavá 75 ml

50151975

Úvod

Sprej na krytí šedin a odrostů Colorwin plavá v mžiku překryje šediny v období mezi barvením vlasů. Inovativní složení bez použití tekutého silikonu zabraňuje stékání po pokožce, nezatěžuje a nelepí vlasy. Praktický 360° ventil umožňuje aplikovat pigmenty v každé poloze spreje, a dokonce i dnem vzhůru. Speciální kosmetický rozprašovač precizně překrývá šediny velmi jemnou vrstvou přírodních pigmentů. Přípravek snadno vymyjete šamponem.

Hlavní vlastnosti:

  • okamžitě překrývá šediny
  • snadná aplikace v každé poloze
  • přirozený vzhled

Použití

Sprej před použitím alespoň na 5 vteřin protřepejte. Aplikujte na suché vlasy. Sprejujte v krátkých dávkách ze vzdálenosti 10 -15 cm, dokud nebudou šedé vlasy rovnoměrně pokryté. Během několika vteřin přípravek na vlasech zaschne a vydrží až do dalšího mytí vlasů. Po aplikaci a po zaschnutí spreje můžete vlasy lehce přetřít kapesníkem nebo pročesat kartáčem. Tím se zbavíte přebytečného pigmentu, který neulpěl na vlasech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.