Kosmetika

Allnature Syrovátková koupel 5 kg

Značka: ALLNATURE

Syrovátková koupel od Allnature dokonale zvláčňuje a vyživuje namáhanou pokožku. Dopřejte si wellness koupel či kosmetickou proceduru v pohodlí domova.

615
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Allnature Syrovátková koupel 5 kg

50149718

Úvod

Syrovátková koupel od Allnature dokonale zvláčňuje a vyživuje namáhanou pokožku. Dopřejte si wellness koupel v pohodlí domova. Syrovátka má vysoký obsah bílkovin, minerálů a vitamínů, zanechává zklidněnou a hydratovanou pokožku. Použijte ji k relaxační koupeli včetně oblíbené Kleopatřiny koupele, k zábalům, maskám apod.

Hlavní vlastnosti:

  • zvláčňuje a vyživuje namáhanou pokožku
  • zanechává zklidněnou a hydratovanou pleť
  • ideální k relaxační koupeli nebo zábalu

Použití

Do klasické koupele přidejte 300–500 g syrovátky. Na Kleopatřinu koupel budete potřebovat syrovátku a éterický olej. Na jednu koupel použijte 300 g syrovátky a 20 ml základního oleje (sezamový, olivový, mandlový atd.) s přibližně 5 kapkami éterického oleje. Na peeling rozmíchejte syrovátku s trochou vody a cukru, aby vznikla kaše. Naneste na tělo a poté opláchněte vlažnou či studenou vodou. K zábalu si rozmíchejte syrovátku s vodou nebo čajem na hustou kaši a nechte 20 minut působit na pleti pod vlhkým ručníkem. Produkt skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 24 °C.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.