Čaje a čajové směsi

Hannasaki Šťastná maminka i mimino set BIO čajů 50+40 g

Značka: HANNASAKI

Dárkový balíček obsahuje směsi Hannasaki Pro kojící matky a Hannasaki Fruit fennel tea, které jsou skvělou kombinací pro všechny kojící maminky a jejich miminka.

495
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hannasaki Šťastná maminka i mimino set BIO čajů 50+40 g

50153042

Úvod

Dárkový balíček obsahuje BIO čajové směsi Hannasaki Pro kojící matky a Hannasaki Fruit fennel tea, které jsou skvělou kombinací pro všechny maminky a jejich miminka. Lahodný ovocný čaj pro kojící maminky s anýzem a fenyklem je ideálním doplněním pitného režimu kojících maminek. Anýz a fenykl jsou bylinky, které přispívají k normálnímu trávení a podporují laktaci. Jejich chuť je příjemně nasládlá, takže není třeba čaj doslazovat. Pro děti je zde porcovaný čaj: lahodná směs s jahodami, brusinkou a šípky, a nasládlou chutí fenyklu a sladké lékořice. Vytváří nálev syté barvy i díky obsažené červené řepě. Působí příznivě na celý organizmus a je určena hlavně dětem, ale i dospělým, a zvláště kojícím matkám.

Hlavní vlastnosti:

  • dárková sada dvou čajů Hannasaki pro kojící maminky a jejich miminka
  • obsahuje porcovaný dětský čaj a sypaný čaj pro kojící matky
  • ideální dárek pro kojící maminky

Složení

Pro kojící matky: Fenykl 48 %, Anýz 48 %, lesní ovoce.
Fennel: fenykl 30 %, brusinka 10 %, jahoda 10 %, jablko 10 %, černý rybíz 10 %, šípek 10 %, lékořice 5 %, čekanka 5 %, červená řepa 5 %.


Použití

Pro kojící matky: 1 čajovou lžičku přelijeme 250 ml vařící vody, zamícháme a necháme louhovat 5–10min.
Fruit fennel tea: čajový sáček zalijte 0,25 dl horké vody a nechte 3–5 minut vyluhovat. Čaj lze popíjet v průběhu celého dne.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.