Zdravotnické prostředky

Avicenum Phlebo 140 Jemné punčochy lýtkové vel. M long tělové

Značka: AVICENUM
Produktová řada: Phlebo 140

Kompresní lýtkové punčochy Avicenum Phlebo 140 jsou určené pro ženy i muže jako prevence otoků dolních končetin (při dlouhém stání nebo sezení), prevenci vzniku cestovní trombózy a při varixech.

Velikost kompresních pomůcek
199
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Avicenum Phlebo 140 Jemné punčochy lýtkové vel. M long tělové

50120056

Úvod

Užívejte si denně pocit lehkých nohou bez otoků! Lýtkové punčochy Avicenum Phlebo 140 jsou určeny ženám i mužům všech věkových kategorií jako prevence otoků dolních končetin například při dlouhém stání nebo sezení, a prevenci vzniku cestovní trombózy. Pacientům, kteří mají primární nebo sekundární varixy dolních končetin, ulehčují každodenní život. Kompresivní lýtkové punčochy I. kompresní třídy (CCL 1) jsou vyrobené technologií kruhového pletení. Materiály použité k výrobě jsou nedráždivé a neobsahují latex. Mechanizmus účinku kompresivních zdravotnických prostředků spočívá v působení přesně definovaného odstupňovaného tlaku na dolní končetinu, který se od kotníku směrem nahoru postupně snižuje. Tlak v oblasti kotníku dosahuje u punčoch Avicenum Phlebo 140 hodnot 18–21 mmHg.

Hlavní vlastnosti:

  • kompresní lýtkové punčochy
  • I. kompresní třída
  • pro muže i ženy
  • prevence otoků, cestovní trombózy a podpora při varixech
  • bez latexu

Použití

Při určování velikosti kompresivních punčoch věnujte pozornost měření. Závisí na něm správná funkce punčochy. Měření provádějte nejlépe po ránu, v průběhu dne končetiny natékají. Změřte všechny body, které vyžaduje tabulka velikostí daného výrobku. Umístění na končetině ilustrují obrázky. Při volbě velikosti jsou nejdůležitější hodnoty v bodech b (obvod nad kotníkem), d (obvod pod kolenem) a g (obvod 5 cm pod rozkrokem).

Avicenum Phlebo 140 Jemné punčochy lýtkové vel. S normal tělové2

Avicenum Phlebo 140 Jemné punčochy lýtkové vel. S normal tělové3


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Číslo notifikované osoby: 1122894.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.