Kosmetika

Simpl Therapy Antioxidační sérum 35 ml

Antioxidační sérum od značky Simpl Therapy chrání pleť před vnějšími agresory. Rozjasňuje ji a vyhlazuje. Zjemňuje vrásky a harmonizuje pokožku. Zklidňuje tvář.

449
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Simpl Therapy Antioxidační sérum 35 ml

50153559

Úvod

Antioxidační sérum od značky Simpl Therapy je bohatý na antioxidant resveratrol. Ten neutralizuje volné radikály, které způsobují stárnutí pleti. Zklidní podráždění a nádherně projasní. Sérum harmonizuje pokožku, dodává komfort a reguluje mazotok. Při pravidelném používání je jemnější, perfektně vypnutá a hebká na dotek. Zjemní také vrásky a drobné linky. Díky složení bez živočišných složek ho mohou používat i vegani.

Hlavní vlastnosti:

  • chrání pokožku před vnějšími agresory
  • působí proti předčasnému stárnutí
  • vyplňuje vrásky
  • harmonizuje pleť
  • dodává zářivý vzhled

Složení

Resveratrol – neutralizuje volné radikály a předchází stárnutí pleti, redukuje podráždění, rozjasňuje tvář, zelený čaj – reguluje mazotok, zklidňuje, zjemňuje pokožku, anti-aging efekt.


Použití

Nanášejte ráno na vyčištěnou pokožku. Jemnými krouživými pohyby vmasírujte a nechte vstřebat. Pokračujte aplikací pleťového krému Simpl Therapy podle svého typu pleti.


O značce

Za značkou Simpl Therapy stojí dermatologové z české a slovenské kliniky Envy. Ti razí heslo: jednoduchost, funkčnost a kvalita. Stačí jen tři kroky – čištění, aktivní péče, hydratace. A každý může být majitelem zářivé a krásné pleti. Spoléhají na nejnovější technologie a špičkové ingredience. Svou kosmetiku neustále podrobují spotřebitelským testům. V intuitivním portfoliu produktů si vybere každý bez rozdílu věku, pohlaví či typu pleti. Všechny jsou dermatologicky testované a veganské.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.