Kosmetika

Simpl Therapy Hydratační sérum 35 ml

Hydratační sérum od značky Simpl Therapy dodává pokožce vlhkost a zlepšuje její pružnost. Zjemňuje ji, vyhlazuje a rozjasňuje. Podporuje regeneraci.

479
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Simpl Therapy Hydratační sérum 35 ml

50153560

Úvod

Hydratační sérum od značky Simpl Therapy poskytuje intenzivní hydrataci. Navrací pokožce rovnováhu a zanechává příjemný pocit. Pleť je po aplikaci dokonale vláčná, krásně svěží a mladistvě zářivá. Regeneruje, zklidňuje. Díky ceramidům posiluje kožní bariéru, zároveň brání ztrátě vlhkosti. Obsahuje také pupečník asijský, který podporuje tvorbu kolagenu a zlepšuje pružnost pleti.

Hlavní vlastnosti:

  • zvlhčuje a zvláčňuje pokožku
  • zklidňuje, dodává komfort
  • předchází dehydrataci pleti
  • posiluje kožní bariéru
  • obnovuje pružnost

Použití

Nanášejte ráno i večer na vyčištěnou pokožku. Jemnými krouživými pohyby vmasírujte a nechte vstřebat. Pokračujte aplikací pleťového krému Simpl Therapy podle svého typu pleti.


O značce

Za značkou Simpl Therapy stojí dermatologové z české a slovenské kliniky Envy. Ti razí heslo: jednoduchost, funkčnost a kvalita. Stačí jen tři kroky – čištění, aktivní péče, hydratace. A každý může být majitelem zářivé a krásné pleti. Spoléhají na nejnovější technologie a špičkové ingredience. Svou kosmetiku neustále podrobují spotřebitelským testům. V intuitivním portfoliu produktů si vybere každý bez rozdílu věku, pohlaví či typu pleti. Všechny jsou dermatologicky testované a veganské.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.