Kosmetika

Simpl Therapy Čisticí gel 180 ml

Čisticí gel od značky Simpl Therapy zbaví tvář zbytků make-upu, přebytečného mazu a nečistot. Je vhodný pro smíšenou, mastnou a problematickou pleť.

449
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Simpl Therapy Čisticí gel 180 ml

50153565

Úvod

Čisticí gel od Simpl Therapy má lehkou texturu, která důkladně odstraní nečistoty. Uvolní póry a zbaví vás přebytečného mazu, takže předejde vzniku nedokonalostí. Zanechá příjemný pocit svěžesti. Použijete ho pro dočištění pleti po odlíčení make-upu, ale i ráno na vyčištění tváře. Je vhodný pro smíšenou, mastnou a problematickou pleť. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje maz a nečistoty
  • uvolňuje póry
  • harmonizuje pleť

Použití

Nanáší se na vlhkou pokožku, jemnými krouživými pohyby gel vmasírujte. Následně důkladně opláchněte. Vyhněte se očnímu okolí. Pokračujte aplikací séra a pleťového krému od značky Simpl Therapy.


O značce

Za značkou Simpl Therapy stojí dermatologové z české a slovenské kliniky Envy. Ti razí heslo: jednoduchost, funkčnost a kvalita. Stačí jen tři kroky – čištění, aktivní péče, hydratace. A každý může být majitelem zářivé a krásné pleti. Spoléhají na nejnovější technologie a špičkové ingredience. Svou kosmetiku neustále podrobují spotřebitelským testům. V intuitivním portfoliu produktů si vybere každý bez rozdílu věku, pohlaví či typu pleti. Všechny jsou dermatologicky testované a veganské.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.