Kosmetika

Kneipp Šťastné koupání dárková sada 3x100 ml

Značka: KNEIPP

Šťastné koupání dárková sada značky Kneipp obsahuje tři pěny do koupele. Vytvoří nadýchané bublinky a provoní koupelnu i pokožku krásnou vůní. Zvláčňují pleť.

249
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kneipp Šťastné koupání dárková sada 3x100 ml

50152843

Úvod

Dopřejte svým blízkým chvilky pohody a relaxace. Udělejte jim radost dárkovou sadou Šťastné koupání od značky Kneipp. Protože jen máloco překoná voňavou koupel v záplavě nadýchaných bublinek! V balení najdete hned tři koupelové pěny s různými vůněmi, které navodí tu správnou atmosféru: energizující Dobrá nálada, nostalgické Staré dobré časy a uklidňující Čas snění. Díky pečujícím olejům zvláční pokožku a zanechají ji hebkou na dotek. Pěny se ukrývají v krásném dárkové kazetě, která zaujme hned na první pohled.

Hlavní vlastnosti:

  • vytvoří nadýchané krémové bublinky
  • provoní pokožku i koupelnu
  • vykouzlí příjemnou atmosféru
  • pečující oleje zvláčňují pleť
  • objem 100 ml je vhodný i na cesty

Sada obsahuje:

  • 3x Kneipp pěna do koupele 100 ml (vůně Dobrá nálada, Staré dobré časy a Čas snění)

O značce

Za značkou Kneipp stojí kněz a léčitel Sebastian Kneipp, který vymyslel populární Kneippovu lázeň, a jeho přítel, lékárník Leonhard Oberhäußer. Byla založena v roce 1891. Vyrábí doplňky stravy a kosmetické výrobky inspirované přírodou a filozofií pěti pilířů Sebastiana Kneippa (voda, rostliny, pohyb, výživa a rovnováha). Už více než 130 let přináší radost do všech domácností. Hýčkejte se s produkty značky Kneipp i vy!

Spokojenost a krása díky přírodě

Společnost Kneipp respektuje nejen potřeby lidské pokožky, ale i přírodu. Ve výrobcích nenajdete žádné konzervanty, parafíny, silikony, minerální oleje či mikroplasty. Spoustu voňavých radostí navíc prodávají v recyklovaných obalech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.