Kosmetika

Kneipp Sůl do koupele Entspannung Pur 60 g

Značka: KNEIPP

Sůl do koupele Entspannung Pur od značky Kneipp promění koupel v relaxační lázeň. Obsahuje minerály, stopové prvky a výtažky z meduňky pro dobrou náladu.

39
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kneipp Sůl do koupele Entspannung Pur 60 g

50152844

Úvod

Potřebujete si odpočinout po náročném dni? Sáhněte po soli do koupele Entspannung Pur od značky Kneipp. Sůl byla vytěžena v německém Luisenhallu na dně bývalého oceánu. Obsahuje proto paletu minerálů a stopových prvků, které vyživují pokožku. Díky extraktu z meduňky se v koupelně rozvine jemná vůně. A jelikož meduňka podporuje relaxaci a dobrou náladu, budete po koupeli jako znovuzrození.

Hlavní vlastnosti:

  • pečuje o pokožku
  • přináší relaxaci tělu i mysli
  • příjemně voní

Upozornění

Kosmetický přípravek. Neužívejte vnitřně a uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte kontaktu solných krystalů s povrchy náchylnými k poškrábání.


O značce

Za značkou Kneipp stojí kněz a léčitel Sebastian Kneipp, který vymyslel populární Kneippovu lázeň, a jeho přítel, lékárník Leonhard Oberhäußer. Byla založena v roce 1891. Vyrábí doplňky stravy a kosmetické výrobky inspirované přírodou a filozofií pěti pilířů Sebastiana Kneippa (voda, rostliny, pohyb, výživa a rovnováha). Už více než 130 let přináší radost do všech domácností. Hýčkejte se s produkty značky Kneipp i vy!

Spokojenost a krása díky přírodě

Společnost Kneipp respektuje nejen potřeby lidské pokožky, ale i přírodu. Ve výrobcích nenajdete žádné konzervanty, parafíny, silikony, minerální oleje či mikroplasty. Spoustu voňavých radostí navíc prodávají v recyklovaných obalech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.