Kosmetika

Kneipp Balzám na rty Meruňka 4,7 g

Značka: KNEIPP

Balzám na rty Meruňka značky Kneipp hydratuje a zvláčňuje rty. Chrání před vysušením. Propůjčí jim krásnou vůni a sametovou hebkost. Má 100% přírodní složení.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

159
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kneipp Balzám na rty Meruňka 4,7 g

50152845

Úvod

Balzám na rty Meruňka od značky Kneipp hydratuje a zvláčňuje. Na povrchu rtů vytvoří jemný film, takže jsou dlouhodobě chráněné před vnějšími vlivy. Je 100% přírodní a obsahuje ingredience z certifikovaného ekologického zemědělství. Kombinuje vyživující oleje z meruňkových a marulových jadérek, které se postarají o rty k zulíbání. Balzám se ukrývá v ekologickém balení z papíru a recyklovaných materiálů. Neobsahuje živočišné složky, takže ho mohou používat i vegani.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje a dlouhodobě chrání
  • propůjčí krásnou meruňkovou vůni
  • dodá jemný lesk

O značce

Za značkou Kneipp stojí kněz a léčitel Sebastian Kneipp, který vymyslel populární Kneippovu lázeň, a jeho přítel, lékárník Leonhard Oberhäußer. Byla založena v roce 1891. Vyrábí doplňky stravy a kosmetické výrobky inspirované přírodou a filozofií pěti pilířů Sebastiana Kneippa (voda, rostliny, pohyb, výživa a rovnováha). Už více než 130 let přináší radost do všech domácností. Hýčkejte se s produkty značky Kneipp i vy!

Spokojenost a krása díky přírodě

Společnost Kneipp respektuje nejen potřeby lidské pokožky, ale i přírodu. Ve výrobcích nenajdete žádné konzervanty, parafíny, silikony, minerální oleje či mikroplasty. Spoustu voňavých radostí navíc prodávají v recyklovaných obalech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.