Kosmetika

Kneipp Nature kids barevná sůl do koupele dračí síla 2x20 g

Značka: KNEIPP

Barevná sůl do koupele dračí síla Nature kids od značky Kneipp pečuje o pokožku a zvláčňuje ji. Změní barvu vody – malé kouzlo zpříjemní večerní koupel.

69
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kneipp Nature kids barevná sůl do koupele dračí síla 2x20 g

50152846

Úvod

Barevná sůl do koupele dračí síla Nature kids od značky Kneipp potěší každého malého hrdinu. Veselý drak na obale vezme vaše nejmenší za dobrodružstvím. Barevné krystalky přemění barvu vody ve vaně – drobné kouzlo okamžitě zpříjemní večerní koupel. Sůl obsahuje výtažky z dračího ovoce a vilínu, které pokožku vyživí a zklidní. Jojobový olej ochrání před vysoušením během mytí. Zároveň se postará o to, že pleť bude příjemně vláčná. Vhodná pro děti od 3 let.

Hlavní vlastnosti:

  • zpříjemní koupel
  • vyživí pokožku
  • zanechá hebkou pleť
  • chrání před vysoušením
  • obsahuje 2 balení po dvou barvách (žlutou a modrou)

O značce

Za značkou Kneipp stojí kněz a léčitel Sebastian Kneipp, který vymyslel populární Kneippovu lázeň, a jeho přítel, lékárník Leonhard Oberhäußer. Byla založena v roce 1891. Vyrábí doplňky stravy a kosmetické výrobky inspirované přírodou a filozofií pěti pilířů Sebastiana Kneippa (voda, rostliny, pohyb, výživa a rovnováha). Už více než 130 let přináší radost do všech domácností. Hýčkejte se s produkty značky Kneipp i vy!

Spokojenost a krása díky přírodě

Společnost Kneipp respektuje nejen potřeby lidské pokožky, ale i přírodu. Ve výrobcích nenajdete žádné konzervanty, parafíny, silikony, minerální oleje či mikroplasty. Spoustu voňavých radostí navíc prodávají v recyklovaných obalech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.