Kosmetika

Kneipp Nature kids praskající sůl do koupele hvězdný prach 60 g

Značka: KNEIPP

Praskající sůl do koupele hvězdný prach Nature Kids od značky Kneipp zbarví vodu do modré barvy. Krystalky soli mají praskající efekt. Provoní pokožku i koupelnu.

75
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kneipp Nature kids praskající sůl do koupele hvězdný prach 60 g

50152848

Úvod

Praskající sůl do koupele hvězdný prach Nature Kids od značky Kneipp vás vezme na výlet do vesmíru. Krystalky mají praskající efekt, který připomíná dopadající hvězdný prach. Zbarví vodu ve vaně do vesmírné modré. A koupelnu i pokožku provoní příjemnou ovocnou vůní. Kakaové máslo vyživí a zjemní dětskou pleť, měsíček lékařský ji zklidní. Jojobový olej podpoří její obnovu a zároveň ji ochrání před vysoušením během mytí. Je vhodná pro děti od 3 let.

Hlavní vlastnosti:

  • zpříjemní koupel
  • vyživí pokožku
  • zanechá hebkou pleť

O značce

Za značkou Kneipp stojí kněz a léčitel Sebastian Kneipp, který vymyslel populární Kneippovu lázeň, a jeho přítel, lékárník Leonhard Oberhäußer. Byla založena v roce 1891. Vyrábí doplňky stravy a kosmetické výrobky inspirované přírodou a filozofií pěti pilířů Sebastiana Kneippa (voda, rostliny, pohyb, výživa a rovnováha). Už více než 130 let přináší radost do všech domácností. Hýčkejte se s produkty značky Kneipp i vy!

Spokojenost a krása díky přírodě

Společnost Kneipp respektuje nejen potřeby lidské pokožky, ale i přírodu. Ve výrobcích nenajdete žádné konzervanty, parafíny, silikony, minerální oleje či mikroplasty. Spoustu voňavých radostí navíc prodávají v recyklovaných obalech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.