Kosmetika

Kneipp Nature kids praskající sůl do koupele kouzlo jednorožce 60 g

Značka: KNEIPP

Praskající sůl do koupele jednorožec Nature kids od značky Kneipp zbarví vodu do růžové barvy. Krystalky soli mají praskající efekt. Provoní pokožku i koupelnu.

75
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kneipp Nature kids praskající sůl do koupele kouzlo jednorožce 60 g

50152849

Úvod

Praskající sůl do koupele jednorožec Nature kids od značky Kneipp vás vezme na výlet do země pohádek. Krystalky mají praskající efekt. Zbarví vodu ve vaně do růžové barvy. A koupelnu i pokožku provoní příjemnou ovocnou vůní. Kakaové máslo vyživí a zjemní dětskou pleť, měsíček lékařský ji zklidní. Jojobový olej podpoří regeneraci a zároveň ji ochrání před vysoušením během mytí. Je vhodná pro děti od 3 let.

Hlavní vlastnosti:

  • zpříjemní koupel
  • vyživí pokožku
  • zanechá hebkou pleť

O značce

Za značkou Kneipp stojí kněz a léčitel Sebastian Kneipp, který vymyslel populární Kneippovu lázeň, a jeho přítel, lékárník Leonhard Oberhäußer. Byla založena v roce 1891. Vyrábí doplňky stravy a kosmetické výrobky inspirované přírodou a filozofií pěti pilířů Sebastiana Kneippa (voda, rostliny, pohyb, výživa a rovnováha). Už více než 130 let přináší radost do všech domácností. Hýčkejte se s produkty značky Kneipp i vy!

Spokojenost a krása díky přírodě

Společnost Kneipp respektuje nejen potřeby lidské pokožky, ale i přírodu. Ve výrobcích nenajdete žádné konzervanty, parafíny, silikony, minerální oleje či mikroplasty. Spoustu voňavých radostí navíc prodávají v recyklovaných obalech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.