Kosmetika

Kneipp Nature kids koupelová bomba jednorožec 85 g

Značka: KNEIPP

Koupelová bomba jednorožec Nature kids od značky Kneipp vykouzlí pohádkovou koupel. Voní po jahodách. S rostlinnými oleji pro vláčnou a spokojenou pokožku.

105
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kneipp Nature kids koupelová bomba jednorožec 85 g

50152850

Úvod

Koupelová bomba jednorožec Nature kids od značky Kneipp pro koupel jako z pohádky. Vodu ve vaně zbarví do růžové barvy a koupelnu i pokožku provoní příjemnou jahodovou vůní. Koupelová bomba obsahuje oleje z avokáda a hroznových jadérek, které vyživují a zvláčňují. Zároveň brání vysoušení během mytí. Dětská pleť je po lázni zklidněná a hebká bez pocitu pnutí. Je vhodná pro děti od 3 let.

Hlavní vlastnosti:

  • vykouzlí pohádkovou koupel
  • zvláční pokožku
  • zanechá příjemný pocit

O značce

Za značkou Kneipp stojí kněz a léčitel Sebastian Kneipp, který vymyslel populární Kneippovu lázeň, a jeho přítel, lékárník Leonhard Oberhäußer. Byla založena v roce 1891. Vyrábí doplňky stravy a kosmetické výrobky inspirované přírodou a filozofií pěti pilířů Sebastiana Kneippa (voda, rostliny, pohyb, výživa a rovnováha). Už více než 130 let přináší radost do všech domácností. Hýčkejte se s produkty značky Kneipp i vy!

Spokojenost a krása díky přírodě

Společnost Kneipp respektuje nejen potřeby lidské pokožky, ale i přírodu. Ve výrobcích nenajdete žádné konzervanty, parafíny, silikony, minerální oleje či mikroplasty. Spoustu voňavých radostí navíc prodávají v recyklovaných obalech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.