Kosmetika

Kneipp Sůl do koupele Ohřívač duše 60 g

Značka: KNEIPP

Sůl do koupele Ohřívač duše značky Kneipp pro relaxační lázeň s podmanivými tóny hřejivého koření. Zbarví vodu do teplých odstínů žluté, aby vaše duše pookřála.

39
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kneipp Sůl do koupele Ohřívač duše 60 g

50152854

Úvod

Jak lépe potěšit tělo i duši než relaxační lázní se solí do koupele od značky Kneipp. Mix se jménem Ohřívač duše dovede přesně to! Díky soli z termálních pramenů ze dna pravěkého oceánu v Saline Luisenhall vyživí pleť a zregeneruje ji. Obsahuje výtažky z hřejivé vanilky a muškátového oříšku, které provoní koupelnu i pokožku. Vodu zbarví do jiskřivého odstínu žluté, takže potěší opravdu všechny smysly. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • příjemně uvolní tělo i mysl
  • vytvoří relaxační lázeň
  • vyživí pokožku

Použití

Sůl přisypejte do lázně s teplou vodou. Ponořte se do ní alespoň na 15 až 20 minut. Pro ještě hlubší relaxaci si po koupeli dopřejte také bylinný čaj.


Upozornění

Kosmetický přípravek určený výhradně k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte přímému styku krystalů s povrchy, které by se mohly poškrábat.


O značce

Za značkou Kneipp stojí kněz a léčitel Sebastian Kneipp, který vymyslel populární Kneippovu lázeň, a jeho přítel, lékárník Leonhard Oberhäußer. Byla založena v roce 1891. Vyrábí doplňky stravy a kosmetické výrobky inspirované přírodou a filozofií pěti pilířů Sebastiana Kneippa (voda, rostliny, pohyb, výživa a rovnováha). Už více než 130 let přináší radost do všech domácností. Hýčkejte se s produkty značky Kneipp i vy!

Spokojenost a krása díky přírodě

Společnost Kneipp respektuje nejen potřeby lidské pokožky, ale i přírodu. Ve výrobcích nenajdete žádné konzervanty, parafíny, silikony, minerální oleje či mikroplasty. Spoustu voňavých radostí navíc prodávají v recyklovaných obalech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.