Kosmetika

Kneipp Princezna a jednorožec dárková sada

Značka: KNEIPP

Princezna a jednorožec dárková sada od značky Kneipp pro zážitek jako z pohádky. Obsahuje koupelovou pěnu, praskajícÍ sůl a bombu do koupele. Pečuje o pokožku.

229
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kneipp Princezna a jednorožec dárková sada

50152859

Úvod

Dárková sada Princezna a jednorožec od značky Kneipp je to pravé pro malé holčičky. V koupelně vykouzlí lázeň jako z pohádky. Koupelová pěna s pečujícími oleji vytvoří krémové bublinky a jemně očistí pokožku. Praskající sůl má zábavný zvukový efekt. Příjemně uvolní tělo a mysl. Vyživí pleť a ochrání ji před vysušením. Koupelová bomba zase zbarví vodu do růžova, navíc díky jojobovému oleji zanechá dokonale hebkou a spokojenou pokožku. Na vnitřní straně krabičky má sada veselý obrázek. Je vhodná od 3 let. 

Hlavní vlastnosti:

  • provoní koupelnu i pokožku ovocnými tóny
  • zvláčňuje a vyživuje pleť
  • zpestří večerní očistu

Sada obsahuje:

  • 1x Nature kids pěna do koupele Mořská princezna Kneipp 40 g
  • 1x Nature kids praskající sůl do koupele Kouzlo jednorožce Kneipp 60 g
  • 1x Nature kids koupelová bomba Jednorožec Kneipp 85 g

O značce

Za značkou Kneipp stojí kněz a léčitel Sebastian Kneipp, který vymyslel populární Kneippovu lázeň, a jeho přítel, lékárník Leonhard Oberhäußer. Byla založena v roce 1891. Vyrábí doplňky stravy a kosmetické výrobky inspirované přírodou a filozofií pěti pilířů Sebastiana Kneippa (voda, rostliny, pohyb, výživa a rovnováha). Už více než 130 let přináší radost do všech domácností. Hýčkejte se s produkty značky Kneipp i vy!

Spokojenost a krása díky přírodě

Společnost Kneipp respektuje nejen potřeby lidské pokožky, ale i přírodu. Ve výrobcích nenajdete žádné konzervanty, parafíny, silikony, minerální oleje či mikroplasty. Spoustu voňavých radostí navíc prodávají v recyklovaných obalech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.