Kosmetika

Kneipp Vesmírné dobrodružství dárková sada

Značka: KNEIPP

Vesmírné dobrodružství dárková sada od značky Kneipp pro zážitek plný překvapení. Obsahuje koupelovou bombu, praskající sůl a barevnou sůl do koupele.

229
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kneipp Vesmírné dobrodružství dárková sada

50152860

Úvod

Dárková sada Vesmírné dobrodružství od značky Kneipp je to pravé pro malé astronauty. V koupelně vykouzlí vesmírnou lázeň plnou překvapení. Praskající sůl má zábavný zvukový efekt. Vyživí pleť a ochrání ji před vysušením. Koupelová bomba zase zbarví vodu do modré barvy, navíc díky jojobovému oleji zanechá dokonale hebkou a spokojenou pokožku. Barevná koupelová sůl Malý snílek příjemně uvolní tělo i mysl. Sada má uvnitř obrázek s motivy vesmíru k vymalování. Je vhodná od 3 let.

Hlavní vlastnosti:

  • provoní koupelnu i pokožku ovocnými tóny
  • zvláčňuje a vyživuje pleť
  • zpestří večerní očistu

Sada obsahuje:

  • 1x koupelová bomba Astronaut Kneipp 95 g
  • 1x praskající sůl do koupele Hvězdný prach Kneipp 60 g
  • 1x barevná sůl do koupele Malý snílek Kneipp 40 g

O značce

Za značkou Kneipp stojí kněz a léčitel Sebastian Kneipp, který vymyslel populární Kneippovu lázeň, a jeho přítel, lékárník Leonhard Oberhäußer. Byla založena v roce 1891. Vyrábí doplňky stravy a kosmetické výrobky inspirované přírodou a filozofií pěti pilířů Sebastiana Kneippa (voda, rostliny, pohyb, výživa a rovnováha). Už více než 130 let přináší radost do všech domácností. Hýčkejte se s produkty značky Kneipp i vy!

Spokojenost a krása díky přírodě

Společnost Kneipp respektuje nejen potřeby lidské pokožky, ale i přírodu. Ve výrobcích nenajdete žádné konzervanty, parafíny, silikony, minerální oleje či mikroplasty. Spoustu voňavých radostí navíc prodávají v recyklovaných obalech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.