Kosmetika

Kneipp Wellness moment dárková sada

Značka: KNEIPP

Dárková sada Wellness moment Kneipp pro chvilky relaxace. Obsahuje mix tří voňavých koupelových solí s pečujícími oleji, které vám okamžitě zpříjemní den.

165
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kneipp Wellness moment dárková sada

50152861

Úvod

Udělejte svým blízkým krásné překvapení. Obdarujte je dárkovou sadou Wellness moment od značky Kneipp. Uvnitř kazety najdete 3 balíčky s koupelovou solí. Sůl pochází z termálních pramenů v Saline Luisenhall, kde se nachází dno pravěkého oceánu. Je bohatá na minerály a stopové prvky. Krystalky jsou navíc obohacené o zvláčňující oleje, které pokožku opečovávají a rozmazlují. Koupelnu i pleť provoní příjemnou vůní a uvolní tělo i mysl.

Hlavní vlastnosti:

  • vytvoří relaxační koupel
  • hýčká pleť
  • provoní lázeň i pokožku

Sada obsahuje:

  • 3x sůl do koupele Kneipp 60 g

O značce

Za značkou Kneipp stojí kněz a léčitel Sebastian Kneipp, který vymyslel populární Kneippovu lázeň, a jeho přítel, lékárník Leonhard Oberhäußer. Byla založena v roce 1891. Vyrábí doplňky stravy a kosmetické výrobky inspirované přírodou a filozofií pěti pilířů Sebastiana Kneippa (voda, rostliny, pohyb, výživa a rovnováha). Už více než 130 let přináší radost do všech domácností. Hýčkejte se s produkty značky Kneipp i vy!

Spokojenost a krása díky přírodě

Společnost Kneipp respektuje nejen potřeby lidské pokožky, ale i přírodu. Ve výrobcích nenajdete žádné konzervanty, parafíny, silikony, minerální oleje či mikroplasty. Spoustu voňavých radostí navíc prodávají v recyklovaných obalech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.