Kosmetika

Kneipp Sprchové trio pro muže dárková sada 3x75 ml

Značka: KNEIPP

Sprchové trio pro muže dárková sada značky Kneipp obsahuje tři sprchové gely 2v1 na tělo a vlasy s mužnou vůní, které povzbudí tělo i mysl. Vytvoří bohatou pěnu.

255
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kneipp Sprchové trio pro muže dárková sada 3x75 ml

50152863

Úvod

Dárková sada Sprchové trio od značky Kneipp obsahuje tři sprchové gely 2v1 na tělo a vlasy pro muže, které potěší každého gentlemana. Vytvoří bohatou pěnu, která jemně vyčistí pokožku těla i skalp bez vysušení. Propůjčí příjemnou vůni a zanechají dlouhotrvající pocit svěžesti. Vůně jsou sestavené tak, aby energizovali a povzbudili tělo i mysl. Díky designovému balení kazeta představuje perfektní dárek pro vaše blízké.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahují pečující oleje
  • propůjčí příjemnou vůni
  • menší velikost je vhodná na cestování

Sada obsahuje:

  • 3x sprchový gel 2v1 pro muže (Ranní budíček, Ledové osvěžení, Plný síly) Kneipp 75 ml

O značce

Za značkou Kneipp stojí kněz a léčitel Sebastian Kneipp, který vymyslel populární Kneippovu lázeň, a jeho přítel, lékárník Leonhard Oberhäußer. Byla založena v roce 1891. Vyrábí doplňky stravy a kosmetické výrobky inspirované přírodou a filozofií pěti pilířů Sebastiana Kneippa (voda, rostliny, pohyb, výživa a rovnováha). Už více než 130 let přináší radost do všech domácností. Hýčkejte se s produkty značky Kneipp i vy!

Spokojenost a krása díky přírodě

Společnost Kneipp respektuje nejen potřeby lidské pokožky, ale i přírodu. Ve výrobcích nenajdete žádné konzervanty, parafíny, silikony, minerální oleje či mikroplasty. Spoustu voňavých radostí navíc prodávají v recyklovaných obalech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.