Zdravotnické prostředky

Aloclair PLUS BIOADHESIVE sprej 15 ml

Značka: ALOCLAIR

Aloclair PLUS BIOADHESIVE sprej ulevuje od bolesti tvorbou ochranného filmu v dutině ústní a podporuje hojení při aftách, drobných poraněních a otlacích v ústech. Pro dospělé a děti od 4 let.

209
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Aloclair PLUS BIOADHESIVE sprej 15 ml

50152779

Úvod

Aloclair Plus BIOADHESIVE sprej vytváří v místě aplikace ochranný film, který přilne ke sliznici dutiny ústní a vydrží déle než 10 hodin. Mechanicky tak chrání před vnějšími vlivy a minimalizuje riziko dalšího dráždění. Sprej ulevuje od bolesti a pomáhá při hojení aft, drobných poranění a podráždění ústní dutiny, otlacích v ústech způsobených rovnátky nebo zubními protézami. Mohou ho používat dospělí a děti od 4 let.

Hlavní vlastnosti:

  • zmírňuje bolest
  • vytváří ochrannou vrstvu
  • zabraňuje dalšímu podráždění
  • obsahuje přírodní výtažky (aloe, proskurník
  • chrání 10 hodin

Složení

AQUA, GLYCERIN, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, SODIUM CITRATE, POLYSORBATE 80, PVM/MA COPOLYMER, MALTODEXTRIN, PENTYLENE GLYCOL, GLUCONOLACTONE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PVP, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERYL CAPRYLATE/CAPRATE, POLYCARBOPHIL, XANTHAN GUM, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SUCRALOSE, AROMA, CALCIUM GLUCONATE, POTASSIUM SORBATE.


Použití

Aplikujte sprej přímo na postižené místo v ústech (2-4 vstřiky) 3-4x denně nebo dle potřeby, dokud příznaky neodezní. Alespoň 2 minuty se nedotýkejte jazykem poranění, aby se vytvořil ochranný film. Po třiceti dnech užívání aplikaci přerušte alespoň na jeden týden, než začnete aplikovat znovu. Pro nejlepší výsledky nejezte ani nepijte alespoň jednu hodinu po aplikaci.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud příznaky přetrvávají nebo se zhoršují, vyhledejte lékařskou pomoc. Tento přípravek není určen k požití, ale k místní aplikaci do dutiny ústní. Pokud dojde k náhodnému požití přípravku, neočekávají se žádné nepříznivé účinky. Přípravek má být používán vždy jen jedním pacientem, aby se zabránilo křížové kontaminaci. Vyhněte se kontaktu s očima. Pokud jste těhotná nebo kojíte, poraďte se před použitím s lékařem. Vhodné pro děti od 4 let. 

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.