Doplněk stravy

Venira Podpora plodnosti 80 kapslí

Značka: VENIRA

Venira Podpora plodnosti přináší komplex aktivních látek, které blahodárně působí na fyzickou i psychickou kondici mužů i žen a napomáhají k úspěšnému početí.

579

Cena za 1 kus: 7,24 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Podpora plodnosti 80 kapslí

50153371

Úvod

Doplněk stravy Venira Podpora plodnosti přináší komplex sedmi aktivních látek, které blahodárně působí na fyzickou i psychickou kondici mužů i žen a napomáhají k úspěšnému početí. Obsahuje macu peruánskou, zinek, výtažky z chřestu a růže stolisté, které podporují plodnost, dále pak folát (vitamin B9 – kyselina listová), inositol a aminokyselinu L-arginine. Maca peruánská příznivě působí na fyzické i duševní zdraví, podporuje libido, zdravou sexualitu a plodnost. Obsažený chřest hroznovitý je bohatý na bioaktivní látky, včetně saponinů, flavonoidů, aminokyselin, minerálů a vitamínů. Podporuje plodnost a působí blahodárně na funkci ženských i mužských pohlavních orgánů. Pomáhá zvládat stres a udržet duševní pohodu. Zinek se účastní dlouhé řady metabolických procesů, mimo jiné se podílí se na procesu dělení buněk a má vliv na zdraví a funkci reprodukčního systému u mužů i žen.

Aktivní látky v přípravku Venira Podpora plodnosti

  • maca podporuje vitalitu, fyzickou kondici, zdravou sexualitu a plodnost
  • chřest hroznovitý podporuje plodnost a působí blahodárně na funkci ženských i mužských pohlavních orgánů
  • růže stolistá podporuje plodnost
  • chřest pomáhá zvládat stres, chřest, maca a růže stolistá napomáhají udržení duševní rovnováhy
  • zinek ovlivňuje udržení normální hladiny testosteronu v krvi, přispívá k normální plodnosti a reprodukci
  • folát se podílí na procesu dělení buněk, přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, přispívá k normální psychické činnosti
  • zinek i folát přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • L-arginine vede k vytváření CO2, který způsobuje rozšíření cév

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 kapsli po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

V denní dávce – 2 kapslích: Maca peruánská (Lepidium meyenii) 240 mg (RHP není stanoveno), chřest hroznovitý (Asparagus racemosus) 240 mg (RHP není stanoveno), růže stolistá (Rosa centifolia) 200 mg (RHP není stanoveno), zinek (bisglycinát zinečnatý) 10 mg (100 %), inositol 400 mg (RHP není stanoveno), vitamin B9 0,2 mg (100 %), L-arginine 60 mg (RHP není stanoveno), stearan hořečnatý (protispékavá látka). RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ / 2 000 kcal).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.