Kosmetika

Venira Opalovací krém SPF50 50 ml

Značka: VENIRA
Produktová řada: Venira Body care

Venira Opalovací krém SPF50 s vůní meruňky poskytuje UVA a UVB ochranu. Hydratuje, chrání před účinky volných radikálů a předchází předčasnému stárnutí pokožky.

619
Ušetříte 15%

Původní cena:  729 Kč  ·  sleva 110 Kč

Nejnižší cena před slevou: 729 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Opalovací krém SPF50 50 ml

50153378

Úvod

Venira Opalovací krém SPF50 poskytuje velmi vysokou ochranu proti slunečním paprskům ať už trávíte čas u moře nebo jste se vypravili do hor. Kromě účinných UVA a UVB filtrů obsahuje zvláčňující mandlový olej, panthenol, který podporuje regeneraci pokožky a vitamin E, chránící pleť před účinky volných radikálů. Chraňte svou pokožku před fotostárnutím a tvorbou vrásek pravidelným používáním ochranného krému!

Hlavní vlastnosti

  • ochrana před UVA a UVB
  • hydratuje a chrání pleť před účinky volných radikálů
  • obsahuje organické suroviny
  • dermatologicky testováno
  • šetrný k životnímu prostředí
  • vůně meruňka

Složení

Mandlový olej, slunečnicový olej, rozmarýn, panthenol, jojobové estery, tocopherol (vitamin E), ethyl ferulate.

UV filtry v přípravku Venira Opalovací krém SPF50

  • Butyl Methosydibenzoylmethane (nazývaný též avobenzon) - patří mezi sluneční filtr chránící pokožku před škodlivými paprsky s nejvyšší četností použití v přípravcích určených pro opalování. Absorbuje UVA i UVB záření.
  • Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (nazývaný též bemotrizinol) – působí jako širokospektrální filtr. Stejně jako avobenzon chrání pokožku před UVA i UVB slunečním zářením. Díky fotostabilní funkci neztrácí svůj ochranný filtr ani po dlouhé době strávené na slunci.
  • Octocrylene se zaměřuje především na ochranu před UVB paprsky, v menší míře také na paprsky UVA. Zároveň zvyšuje účinnost ostatních slunečních filtrů obsažených ve složení.
    Ethylhexyl Salicylate a Triazone kromě absorpce nežádoucího slunečního záření fungují tyto dva filtry jako pohlcovače světla.

Použití

Dostatečné množství přípravku naneste na pokožku před vystavením se slunci. Na ochranu pokožky celého těla dospělé osoby průměrné velikosti je třeba 36 g opalovacího přípravku, tj. přibližně 6 čajových lžiček. Menší množství přípravku podstatně snižuje stupeň ochrany pokožky. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání, při nadměrném pocení nebo po osušení ručníkem. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.