Zdravotnické prostředky

CURASEPT AFTERAPID sprej 15 ml

Značka: CURASEPT

CURASEPT AFTERAPID je ochranný sprej k péči o poranění v dutině ústní. Rychle účinkuje proti bolesti způsobené vředy v ústech a virovými infekcemi.

245
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: CURASEPT AFTERAPID sprej 15 ml

50152312

Úvod

CURASEPT AFTERAPID je sprej k péči o poranění v dutině ústní. Rychle uleví od nepříjemných pocitů způsobených vředy v ústech a virovými infekcemi, jako herpes labialis, kvasinkovými infekcemi (ústní kandidóza), bakteriálními infekcemi a chorobami vyvolanými poruchami imunity. Zkracuje dobu léčby a napomáhá regeneraci. Je ideální na cílené použití v těžko přístupných místech, na lokální působení při výskytu malých vředů. Neobsahuje alkohol, nepálí ani nedráždí. Je vhodný pro dospělé a děti od 6 let.

Hlavní vlastnosti:

  • sprej na defekty dutiny ústní
  • napomáhá regeneraci
  • ulevuje od bolesti
  • bez alkoholu
  • vhodný i pro děti od 6 let

Složení

Hydrolyzed DNA/RNA, Hyaluronic Acid, Allantoin, Glycyrrhetinic Acid, Beta-Glucan, Ruscogenin, Bisabolol, Manuka Leaf Oil, Melaleuca Afternifolia Leaf Oil.


Použití

Aplikujte 2–3 vstřiky 2x denně po dobu jednoho týdne přímo na postižené místo v ústech. Ústa se nevyplachujte nejméně jednu hodinu. Přípravek není třeba před použitím protřepat.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Číslo notifikované osoby: 0373.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.