Drogerie

Frosch Balzám na mytí nádobí Citron EKO 750 ml

Značka: FROSCH

Balzám na mytí nádobí Citron EKO od značky Frosch je šetrný k pokožce i k přírodě. Nádobí je díky němu dokonale čisté a zářivé. Se svěží vůní citronů.

65
Ušetříte 18%

Původní cena:  79 Kč  ·  sleva 14 Kč

Nejnižší cena před slevou: 79 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Frosch Balzám na mytí nádobí Citron EKO 750 ml

50153400

Úvod

Hledáte šetrný prostředek na ruční mytí nádobí? Sáhněte po balzámu Citron EKO od značky Frosch. Jedná se o jemný přípravek, který respektuje pH pokožky a nevysouší ji. Vytvoří nadýchanou pěnu, která si poradí i s odolnými nečistotami a zaschlou špínou. Výsledkem je dokonale čisté a lesklé nádobí. Svěží citronová vůně vám okamžitě zpříjemní tuto domácí práci. Balzám má veganské složení a neobsahuje mikroplasty.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraní nečistoty
  • zlikviduje mastnotu
  • provoní nádobí svěží vůní
  • je šetrný k pokožce
  • dermatologicky testován

Složení

5 – 15 % aniontové povrchově aktivní látky, < 5% neiontové povrchově aktivní látky, amfoterní povrchově aktivní látky, konzervační prostředky (kyselina mléčná) a parfémy.
Další složení: citronový olej, kosmetické barvivo


Upozornění

Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pečlivě si přečtěte všechny pokyny a řiďte se jimi.


O značce

Značka Frosch se zrodila v Německu jako ekologický průkopník v roce 1986. Jejím cílem je šetrný přístup k životnímu prostředí prostřednictvím ekologických alternativ běžných čisticích prostředků. Firma ve své továrně využívá přírodní a obnovitelné zdroje energie a vodu z vlastní studny. Všechny produkty jsou maximálně šetrné, ale i velmi účinné. Jak je to možné? Povrchově aktivní látky v produktech jsou rostlinného původu, a proto se rychle a zcela biologicky odbourají. Přípravky neobsahují fosfáty, boráty nebo formaldehydy. Obaly produktů jsou vyrobeny z recyklátu a jsou opětovně recyklovatelné. Značka má certifikace EU Ecolabel, EMAS III a LEED Platinum.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.