Drogerie

Frosch Tablety do myčky 3v1 Citron EKO 30 tablet

Značka: FROSCH

Tablety do myčky 3v1 Citron EKO Frosch kombinují čistič, leštidlo a sůl. Nádobí je dokonale čisté a zářivé beze šmouh. Funguje i při nižších teplotách.

249
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Frosch Tablety do myčky 3v1 Citron EKO 30 tablet

50153401

Úvod

Tablety do myčky 3v1 Citron EKO od značky Frosch použijete na mycí cykly při vyšších i nižších teplotách. Kombinují čisticí prostředek na nádobí se solí a leštidlem. Díky tomu je nádobí nejen dokonale čisté, ale i zářivé, bez šmouh či zaschlých kapek. Sůl působí proti tvorbě vodního kamene a zároveň udržuje sklo průzračné. Tablety mají rostlinné složení a jsou vhodné do veganských domácností. Neobsahují mikroplasty.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraní nečistoty, skvrnu a mastnotu
  • dodá nádobí lesk
  • udržuje sklo čiré
  • brání usazování vodního kamene
  • použijete i na cykly o nižších teplotách

Složení

5 – < 15 % bělicí činidla na bázi kyslíku, < 5 % neiontové povrchově aktivní látky, polykarboxyláty, enzymy, parfémy.


Použití

Na jeden mycí cyklus stačí přesně jedna tableta. Vložte ji do myčky i s obalem, rozpustí se.


Upozornění

Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI POŽITÍ: Vypláchněte ústa. NEVYVOLÁVEJTE zvracení. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ ošetření.


O značce

Značka Frosch se zrodila v Německu jako ekologický průkopník v roce 1986. Jejím cílem je šetrný přístup k životnímu prostředí prostřednictvím ekologických alternativ běžných čisticích prostředků. Firma ve své továrně využívá přírodní a obnovitelné zdroje energie a vodu z vlastní studny. Všechny produkty jsou maximálně šetrné, ale i velmi účinné. Jak je to možné? Povrchově aktivní látky v produktech jsou rostlinného původu, a proto se rychle a zcela biologicky odbourají. Přípravky neobsahují fosfáty, boráty nebo formaldehydy. Obaly produktů jsou vyrobeny z recyklátu a jsou opětovně recyklovatelné. Značka má certifikace EU Ecolabel, EMAS III a LEED Platinum.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.