Drogerie

Frosch Baby sprej na skvrny na kojeneckém prádle 300 ml

Značka: FROSCH

Baby sprej na skvrny na kojeneckém prádle od značky Frosch zbaví prádlo zaschlých a odolných stop po jídle, pití i mléku. Nezatěžuje přírodu. Snadné použití.

115
Ušetříte 21%

Původní cena:  145 Kč  ·  sleva 30 Kč

Nejnižší cena před slevou: 145 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Frosch Baby sprej na skvrny na kojeneckém prádle 300 ml

50153406

Úvod

Nevíte, jak si poradit s odolnými skvrnami, jako jsou ty od mléka, jídla či pití? Baby sprej na skvrny na kojeneckém prádle od značky Frosch je pro vás ten pravý. Vyřeší problémy se stopami po různých karambolech. Prádlo bude opět zářit čistotou. Navíc je šetrný k přírodě – je biologicky odbouratelný a s přírodními složkami. Neničí dětské prádlo, navíc ho můžete používat i na oblečení miminek s citlivou pokožkou.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje odolné skvrny
  • nepoškozuje vlákna textilie
  • můžete použít i na oblečení miminek s citlivou pokožkou

Složení

5 – <15% neiontové povrchově aktivní látky, < 5% aniontové povrchově aktivní látky, mýdlo, parfémy, enzymy (Subtilisin, α-Amylasa, Lyasa, pektát, Mannanasa, endo-1,4-β-).


Použití

Sprej nastříkejte na skvrnu před praním. Nechte 10 minut působit. Následně oblečení vyperte tak, jak jste zvyklí s pracím práškem, případně i aviváží. Dodržujte doporučení výrobce textilie.


Upozornění

Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pečlivě si přečtěte všechny pokyny a řiďte se jimi.


O značce

Značka Frosch se zrodila v Německu jako ekologický průkopník v roce 1986. Jejím cílem je šetrný přístup k životnímu prostředí prostřednictvím ekologických alternativ běžných čisticích prostředků. Firma ve své továrně využívá přírodní a obnovitelné zdroje energie a vodu z vlastní studny. Všechny produkty jsou maximálně šetrné, ale i velmi účinné. Jak je to možné? Povrchově aktivní látky v produktech jsou rostlinného původu, a proto se rychle a zcela biologicky odbourají. Přípravky neobsahují fosfáty, boráty nebo formaldehydy. Obaly produktů jsou vyrobeny z recyklátu a jsou opětovně recyklovatelné. Značka má certifikace EU Ecolabel, EMAS III a LEED Platinum.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.