Zdravotnické prostředky

TESLA Smart Oximeter pulzní oxymetr

Značka: TESLA

Pulzní oxymetr TESLA Smart monitoruje kyslíkovou saturaci, tepovou frekvenci a perfuzní index. Informuje o přenosu kyslíku do tkání. Ideální pomůcka pro děti, těhotné i seniory.

890
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: TESLA Smart Oximeter pulzní oxymetr

50153617

Úvod

Pulzní oxymetr TESLA Smart monitoruje kyslíkovou saturaci, tepovou frekvenci a perfuzní index. Informuje o přenosu kyslíku do tkání. Přístroj díky včasné detekci předchází fatálním následkům způsobeným nedostatkem kyslíku v krvi, který postihuje například těhotné ženy, malé děti nebo seniory. Představuje také ideální pomůcku pro astmatiky, osoby s onemocněním srdce, ale rovněž sportovce a pro ty, kteří se pohybují ve výškách.

Mějte své zdraví pod kontrolou

S maximální přesností změří hodnoty saturace hemoglobinu (SpO2) a pulzní frekvence (PRbpm), a to i při nízké perfuzi, tedy sníženém průtoku krve tkání. Pokud jsou vaše hodnoty krajní a ohrožují vaše zdraví, oxymetr spustí vizuální a zvukový alarm. Barevný displej OLED je dostatečně velký, aby byly všechny naměřené hodnoty snadno čitelné. Při delší nečinnosti se oxymetr TESLA Smart sám automaticky vypne. Mějte přehled o vašem zdraví i v praktické mobilní aplikaci Tesla Smart. V kombinaci s dalšími chytrými zdravotními pomůckami (např. tlakoměrem) získáte komplexnější přehled o svém zdravotním stavu

Hlavní vlastnosti:

  • snadné použití, nízká hmotnost
  • automatické vypnutí při nečinnosti
  • bezdrátové připojení přes Bluetooth pro přenos dat
  • indikátor nízké baterie
  • ovládání pomocí aplikace Tesla Smart
  • funkce vizuálního a zvukového alarmu

 

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Použití

Jednoduše přístroj rozevřete a připevníte na ukazováček. Jediným tlačítkem přístroj zapnete a provedete měření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.