Elektronika

Concept CK8001 s WiFi multifunkční tlakový hrnec

Značka: CONCEPT

Concept CK8001 s WiFi multifunkční tlakový hrnec s objemem 5,6 l zastane práci tlakového, parního, pomalého, zavařovacího i sous-vide hrnce, rýžovaru, polévkovaru a jogurtovače.

2 799
Doprava zdarma

O produktu: Concept CK8001 s WiFi multifunkční tlakový hrnec

50153163

Úvod

Jeden hrnec, který vám nabízí nespočet možností využití, to je Concept CK8001 s WiFi připojením! S objemem 5,6 l s ním pohodlně uvaříte jídlo až pro 6 osob, zastane práci tlakového, parního, pomalého, zavařovacího i sous-vide hrnce, rýžovaru, polévkovaru a jogurtovače. Velkou výhodou multifunkčního hrnce Concept CK8001 jsou jeho kompaktní rozměry, takže vám v kuchyni nezabere téměř žádné místo a můžete jej také snadno vzít kamkoliv s sebou, na cesty, chatu či chalupu. Hrnec je vybaven přehledným digitálním panelem v češtině, takže jeho ovládání je velice jednoduché a intuitivní. Vybírat můžete z 13 přednastavených programů. Po ukončení programu se hrnec automaticky přepne do režimu Keep Warm, ve kterém uchová uvařený pokrm teplý do okamžiku servírování.

Concept CK8001 s WiFi multifunkční tlakový hrnec2

Propojení s mobilní aplikací a plánování vaření

Multifunkční tlakový hrnec Concept CK8001 umožňuje propojení s mobilní aplikací Concept Home, která nabízí až 24 přednastavených programů a nepřetržitý přehled o průběhu vaření. Pohodlně si můžete dát vařit večeři a odejít za zábavou. V aplikaci uvidíte zbývající čas přípravy. Návrat si tedy můžete naplánovat doslova na minutu přesně a rovnou servírovat. Hrnec je vybaven řadou bezpečnostních prvků: zámek poklice zabrání otevření natlakovaného hrnce během vaření, čímž předchází riziku opaření z rychlého úniku páry. Deaktivuje se až v okamžiku, kdy tlak uvnitř hrnce klesne na bezpečnou hodnotu. Nechybí ani pojistka, která hrnec ochrání proti přehřátí a protiskluzové nožičky pro lepší upevnění hrnce na kuchyňské lince.

Rychlé a úsporné tlakové vaření versus pomalé vaření

Hlavní předností multifunkčního tlakového hrnce je úspora času a energie, protože vaření pod tlakem je velmi rychlé. Hovězí guláš nebo poctivý vývar zvládnete uvařit za 35 minut. Maso vařené v tlakovém hrnci je křehčí a šťavnatější a zelenina si uchová svou přirozenou barvu. Během vaření můžete volit ze dvou úrovní tlaku – vysoké a nízké. Pomalé vaření sice vyžaduje více času na přípravu, ale zároveň ušetří čas vám. Stačí vložit suroviny a hrnec se o přípravu postará zcela sám. Metoda pomalého vaření je ideální především na přípravu gulášů, omáček, pečených mas a silných vývarů. Připravované pokrmy získají intenzivní chuť a maso bude krásně křehké a šťavnaté. Pomocí pomalého vaření můžete vyzkoušet i moderní metodu vaření sous-vide.

Concept CK8001 s WiFi multifunkční tlakový hrnec3

Vaření v páře, zavařování, sterilizace, vaření rýže

V páře můžete připravit téměř cokoliv – zeleninu, maso, rýži, brambory, luštěniny, knedlíky a plno dalších potravin. K vaření v páře slouží napařovací koš. Multifunkční tlakový hrnec CK8001 můžete využít také k zavařování a sterilizaci ovoce a zeleniny, hub, masa nebo k přípravě domácích marmelád a džemů. Pomůže vám s výrobou jogurtu nebo přípravou rýže na všechny způsoby – jako samostatnou přílohu, do rizota nebo sladkých kaší.

Hlavní vlastnosti:

  • multifunkční kuchyňský pomocník (zavařovací/pomalý/parní/tlakový hrnec, rýžovar, polévkovar, jogurtovač, sous-vide hrnec)
  • propojení s mobilní aplikací Concept Home
  • 13 přednastavených programů na hrnci: rýže, ovesné vločky, polévka, zrno, zavařování, pomalé vaření, smažení, luštěniny, maso, drůbež, pára, dort, jogurt
  • 24 přednastavených programů v mobilní aplikaci
  • funkce udržení teploty
  • nepřilnavý povrch nádoby
  • objem nádoby: 5,6 l
  • přehledný digitální displej v češtině

Dodávané příslušenství:

  • napařovací koš + kleště
  • lžíce na rýži
  • odměrka

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.