Kosmetika

Yves Rocher Olej na tělo a vlasy argan & růže 100 ml

Olej na tělo a vlasy argan & růže od Yves Rocher hydratuje a podporuje obnovu pokožky. Brání předčasnému stárnutí. Posiluje vlasy, dodává jim hebkost a lesk.

459
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Olej na tělo a vlasy argan & růže 100 ml

50152357

Úvod

Hýčkejte svou pokožku i vlasy s jednou z nejvzácnějších kosmetických přísad světa. Olej na tělo a vlasy argan & růže od značky Yves Rocher je vyrobený z pravého arganového oleje. Ne nadarmo se mu přezdívá marocké zlato. Zvláčňuje a hydratuje pleť celého těla. Podporuje obnovu a zpomaluje její stárnutí. Má skvělé účinky i na vlasy. Kadeře posílí a vyživí do hloubky. Dodá jim lesk a hebkost. Vhodný pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • zvláčňuje a hydratuje
  • propůjčí jemnou květinovou vůni
  • obsahuje 98 % složek přírodního původu

Složení

Arganový olej – zvláčňuje, regeneruje pokožku, posiluje vlasy, slunečnicový olej – podporuje obnovu pleti, kokosový olej – zjemňuje a hydratuje, makadamiový olej – vyživuje kadeře, posiluje pokožku.


Použití

Použijte během nebo těsně po koupeli, dokud je pokožka stále vlhká. Aplikujte malé množství do dlaní a jemnými krouživými pohyby vmasírujte. Můžete použít i na masáže. Pokud chcete posílit vlasy, naneste malé množství olejíčku do konečků a nechte vstřebat. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.