Doplněk stravy

Bioalis Forte 60 kapslí

Značka: BIOALIS

Bioalis Forte je doplněk stravy s obsahem kozího kolostra, betaglukanu a vitaminů C a D, které přispívají ke správné funkci imunitního systému.

615

Cena za 1 kus: 10,25 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Bioalis Forte 60 kapslí

50152839

Úvod

Pro zdravou imunitu celé rodiny. Přípravek Bioalis Forte obsahuje kozí kolostrum, kvasničné betaglukany a vitaminy C a D. Kozí kolostrum je bohatým zdrojem biologicky aktivních látek. Kolostrum – mlezivo je uvítáním do života pro mláďata, kterým po narození pomáhá adaptovat se v novém prostředí. Je to výjimečný elixír namíchaný samotnou přírodou, a můžete si jej dopřát vy i vaše děti! Síla přírodního kozího kolostra se v přípravku pojí s kvasničným betaglukanem a vysokým obsahem vitaminů C a D. Bioalis Forte je ideální volbou při nástupu do školy, školky, oslabeném organismu, výkyvech počasí i zvýšeném stresu. Doporučujeme přípravek užívat také při rekonvalescenci nebo během regenerace po náročném fyzickém výkonu. Je vhodným doplňkem k užívání nejen krátkodobě při zátěži, ale také v dlouhodobém horizontu.

Hlavní složky:

  • kozí kolostrum se získává v prvních hodinách po porodu, je bohaté na proteiny, obsahuje protilátky, růstové faktory a řadu vitaminů, minerálů a stopových prvků
  • vitamin C je důležitý pro normální funkci imunitního systému a normální činnost nervové soustavy, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem
  • vitamin D přispívá k normálnímu stavu kostí a zubů, k normální činnosti svalů, k normálnímu vstřebávání vápníku a fosforu a podílí se na procesu dělení buněk, napomáhá zdravé imunitě

Jak Bioalis pečuje o kvalitu?

Bioalis Kozí kolostrum je získáváno od zvířat, která jsou chována v ekologicky nastavených podmínkách, kde nepřichází do styku s umělými hnojivy, pesticidy či hormony. Vysoký obsah aktivních látek zajišťuje časný odběr mleziva, které se získává do 12 hodin po porodu, avšak teprve poté, co matka předá potřebnou dávku mláděti. Při zpracování kolostra jsou využívány moderní a šetrné technologické postupy.


Dávkování

Děti od 3 let užívají 2 kapsle denně, dospělí užívají 4 kapsle denně. Kapsle užívejte ráno nebo během dne spolu s jídlem. Zapíjejte vlažným nápojem. Horká tekutina ničí aktivní látky. Pro lepší poživatelnost lze kapsle vysypat. 


Složení

Kozí kolostrum 640 mg, beta-glukan 400 mg, vitamin C 80 mg (100 % RHP), vitamin D 25 μg (500 % RHP) ve 4 kapslích. RHP ……… referenční hodnota příjmu.

Kozí kolostrum, kvasničný beta-glukan, plnidlo: celulosa, vitamin C (kyselina L-askorbová), vitamin D (cholekalciferol) v jedné hydroxypropylmethylcelulózové kapsli velikosti 1 (čistě rostlinný obal). Vhodné pro vegetariány. Neobsahuje lepek.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro osoby alergické na kozí kolostrum, s autoimunitním onemocněním a po transplantaci vnitřních orgánů. Pokud jste těhotná, nebo kojíte, poraďte se před užíváním přípravku se svým lékařem. Po otevření skladujte v chladničce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.