Doplněk stravy

Bioalis Bovinní kolostrum 90 kapslí

Značka: BIOALIS

Bioalis Bovinní kolostrum je doplněk stravy s obsahem sušeného prvotního mléka krav z ekologických chovů. Je bohatým zdrojem biologicky aktivních látek.

595

Cena za 1 kus: 6,61 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Bioalis Bovinní kolostrum 90 kapslí

50152841

Úvod

Bohatý zdroj biologicky aktivních látek – to je Bovinní kolostrum Bioalis, doplněk stravy s obsahem sušeného prvotního mléka krav z ekologických chovů. Kolostrum – mlezivo je uvítáním do života pro mláďata, kterým po narození pomáhá adaptovat se v novém prostředí. Je to výjimečný elixír namíchaný samotnou přírodou, a můžete si jej dopřát vy i vaše děti! Bovinní kolostrum Bioalis můžete užívat dlouhodobě nebo v případě potřeby, a to zejména při fyzické zátěži a rekonvalescenci.

Základní složky kravského kolostra Bioalis

  • bílkoviny
  • tuky
  • laktóza
  • IgG
  • IgA
  • IgM
  • + cytokiny, laktoferin, imunitní faktor PRP a další cenné látky

Jak Bioalis pečuje o kvalitu?

Bioalis Bovinní kolostrum je získáváno od zvířat, která jsou chována v ekologicky nastavených podmínkách, kde nepřichází do styku s umělými hnojivy, pesticidy či hormony. Vysoký obsah aktivních látek zajišťuje časný odběr mleziva, které se získává do 12 hodin po porodu, avšak teprve poté, co matka předá potřebnou dávku mláděti. Kolostrum zpracováváme tou nejšetrnější metodou — sušíme jej mrazem.


Dávkování

Děti od 3 let užívají 2 kapsle denně, dospělí užívají 4 kapsle denně. Kapsle užívejte nejlépe ráno na lačno nebo během dne před jídlem. Zapíjejte vlažným nápojem. Horká tekutina ničí aktivní látky. Pro lepší poživatelnost lze kapsle vysypat. Přípravek lze užívat dlouhodobě.


Složení

Kravské kolostrum 1080 mg ve 4 kapslích.

100% kravské kolostrum 270 mg v jedné hydroxypropylmethylcelulózové kapsli velikosti 1 (čistě rostlinný obal). Vhodné pro vegetariány. Neobsahuje lepek.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Kravské kolostrum nesmí konzumovat lidé s nesnášenlivostí na kravské mléko a kravské kolostrum. Pokud jste těhotná, nebo kojíte, poraďte se před užíváním přípravku se svým lékařem. Po otevření uchovávejte v chladničce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.