Ostatní příkrmy

Gerber Snacks máslové sušenky 10m+ 180 g

Značka: GERBER

Máslové sušenky Gerber Snacks 10m+ 180 g představují chutnou svačinku, kterou si zamiluje každé dítě. Obsahují potřebné minerály a vitaminy. Sbalte si je do parku i na hřiště.

89

Cena za 100 g: 49,44 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Gerber Snacks máslové sušenky 10m+ 180 g

50153176

Úvod

Máslové sušenky Gerber Snacks 10m+ 180 g představují chutnou svačinku, kterou si zamiluje každé dítě. Jsou velmi lahodné, a navíc obsahují vitaminy a minerální látky, které jsou nezbytné pro správný růst a vývoj. Zabalte si je s sebou na procházku nebo na hřiště. Sušenky podívejte sedícímu dítěti a mějte nad ním stálý dohled. Od ukončeného 10. měsíce. Skladujte je v suchu při pokojové teplotě. Obal se zbývajícími sušenkami opětovně pečlivě uzavřete. Chraňte před vlhkem.

Hlavní vlastnosti:

  • lahodné máslové sušenky
  • ideální jako svačinka v parku nebo na hřišti
  • od ukončeného 10. měsíce

Složení

PŠENIČNÁ mouka 54,1 %, cukr, PŠENIČNÝ škrob, MÁSLO 13,5 %, inulin, minerální látky (uhličitan vápenatý, mléčnan železnatý), kypřicí látky (uhličitany amonné, uhličitany draselné), emulgátor (lecitiny), přírodní vanilkové aroma, vitamíny [niacin (nikotinamid), vitamín B1 (tiamin-mononitrát), vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid), vitamín B2 (riboflavin)], mletá semena HOŘČICE, VEJCE.
Může obsahovat OŘECHY a SÓJU. Tyto přísady se do receptury nepřidávají, ale mohou být přítomny kvůli jejich možné a neúmyslné přítomnosti ve výrobním zařízení. Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.