Ostatní příkrmy

Gerber Snacks dětské sušenky 9m+ 180 g

Značka: GERBER

Dětské sušenky Gerber Snacks 9m+ 180 g představují chutnou svačinku, kterou si zamiluje každé dítě. Obsahují potřebné minerály a vitaminy. Od 9. měsíce.

89

Cena za 100 g: 49,44 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Gerber Snacks dětské sušenky 9m+ 180 g

50153175

Úvod

Dětské sušenky Gerber Snacks 9m+ 180 g představují chutnou svačinku, kterou si zamiluje každé dítě. Jsou velmi lahodné, a navíc obsahují vitaminy a minerální látky, které jsou nezbytné pro správný růst a vývoj. Zabalte si je s sebou na procházku nebo na hřiště. Sušenky podívejte sedícímu dítěti a mějte nad ním stálý dohled. Od ukončeného 10. měsíce. Skladujte je v suchu při pokojové teplotě. Obal se zbývajícími sušenkami opětovně pečlivě uzavřete. Chraňte před vlhkem.

Hlavní vlastnosti:

  • lahodné máslové sušenky
  • ideální jako svačinka v parku nebo na hřišti
  • od ukončeného 9. měsíce

Složení

PŠENIČNÁ mouka 71 %, cukr, slunečnicový olej, MÁSLO, odtučněné MLÉKO, kypřící látky (uhličitany amonné, uhličitany sodné), minerální látky (uhličitan vápenatý, mléčnan železnatý), přírodní aromata, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), vitaminy [niacin (nikotinamid), B1 (tiamin-mononitrát), B6 (pyridoxin-hydrochlorid), B2 (riboflavin)], mletá semena HOŘČICE, VEJCE. Tyto přísady se do receptury nepřidávají, ale mohou být přítomny z důvodu jejich možné a neúmyslné přítomnosti ve výrobním zařízení. Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.