Kosmetika

Allskin Kosmetický dárkový balíček pro ženy 3 ks

Značka: ALLSKIN

Allskin Kosmetický dárkový balíček pro ženy přináší sprchový olej s vůní santalového dřeva, sérum s kyselinou hyaluronovou a arganový olej pro pěstění pleti i vlasů.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Allskin Kosmetický dárkový balíček pro ženy 3 ks

50150384

Úvod

Allskin Kosmetický dárkový balíček pro ženy přináší sprchový olej pro hebkou a provoněnou pokožku a další dvojici přírodních přípravků pro pěstění pleti i vlasů. Obsahuje Allskin sprchový olej Santalové dřevo 200 ml, Allskin Arganový olej BIO 100 ml a Allskin Hyaluronové sérum 25 ml.

Allskin Kosmetický dárkový balíček pro ženy

  • Allskin sprchový olej Santalové dřevo zjemňuje a chrání pokožku již při mytí – olej zanechává na pokožce ochranný film, který posiluje její bariérovou funkci a pomáhá udržet přirozenou hydrataci. Vůni santalového dřeva ocení muži i ženy hledající vnitřní klid a životní harmonii. Přípravek neobsahuje konzervanty, ropné deriváty a jiné cizorodé látky.
  • Allskin Arganový olej BIO je 100% přírodní pleťový olej k pěstění pokožky i k přípravě vlasové masky. Olej je za studena lisovaný a neobsahuje konzervanty a je vhodný pro jakýkoliv typ pleti.
  • Allskin Hyaluronové sérum obsahuje kyselinu hyaluronovou, která se přirozeně vyskytuje v našem těle, a její tajemství spočívá v tom, že výrazně váže vodu, která se pak postupně uvolňuje do pokožky. Tím pleť vypadá neustále svěže a mladě. 100% přírodní pleťové sérum.

Použití

Allskin sprchový olej Santalové dřevo: Naneste malé množství přípravku na mokrou pokožku a rozetřete. Olej s vodou vytvoří jemnou mycí emulzi, která pokožku důkladně čistí a zároveň zvláčňuje a vyživuje. Následně opláchněte vodou. Allskin Hyaluronové sérum: Sérum můžete používat pod denní i noční krém. Naneste malé množství přípravku na vyčištěnou pleť a jemně vmasírujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.