Elektronika

TESLA Smart Pet Fountain vodní fontána

Značka: TESLA

Pokud zůstávají vaši mazlíčci sami doma, chytrá vodní fontána TESLA Smart Pet Fountain jim zajistí neustálý přísun čerstvé vody do jejich misky až po dobu 5 dní.

1 290
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: TESLA Smart Pet Fountain vodní fontána

50153626

Úvod

Pokud zůstávají vaši mazlíčci sami doma, chytrá vodní fontána TESLA Smart Pet Fountain jim zajistí neustálý přísun čerstvé vody do jejich misky. Velká nádrž o objemu 2 litrů zásobuje domácí mazlíčky čistou vodou až po dobu pěti dní. Fontána navíc pomáhá psům a kočkám dodržovat pitný režim a podporuje jejich vitalitu. Zvíře si ji rychle oblíbí, motivuje ho k pití, což se hodí především v letních měsících. Vnitřní fontána s filtračním systémem udržuje vodu čistou a nezávadnou.

Motivuje zvíře k pití a pomáhá mu dodržovat pitný režim

Základem přístroje je speciální filtr z organické bavlny. Ten změkčuje vodu a odstraňuje z ní zbytkový chlór. O čistotu vody se pak prostřednictvím aktivní výměny iontů stará také pryskyřice a aktivní uhlí. Fontánu můžete umístit kamkoliv. Je totiž příjemně tichá, bezpečná a jemné šplouchání vody zároveň funguje jako zvuková terapie při odpočinku. Zařízení pohodlně nastavíte na dálku přes mobilní aplikaci Tesla Smart, ale umí fungovat i v automatickém režimu. Ovládat jej můžete také hlasem přes asistenty Google Assistant a Amazon Alexa.

Hlavní vlastnosti:

  • chytrá fontána pro vaše mazlíčky
  • čerstvá voda na několik dní
  • žádný zbytkový chlór
  • tichý provoz
  • ovládání pomocí mobilní aplikace Tesla Smart

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.