Elektronika

TESLA Smart Pet Sofa PS300 chytrý pelíšek

Značka: TESLA

Chytrý pelíšek TESLA Smart Pet Sofa PS300 zajišťuje ten nejvyšší komfort vašemu mazlíčkovi. Automatická či manuální změna teploty v závislosti na prostředí.

3 990
Doprava zdarma

O produktu: TESLA Smart Pet Sofa PS300 chytrý pelíšek

50153629

Úvod

Chytrý pelíšek TESLA Smart Pet Sofa PS300 zajišťuje ten nejvyšší komfort vašemu mazlíčkovi. Ideální pro menší zvíře. Naši malí přátelé mají na teplotu prostředí často jiné nároky než my lidé. Vyberte si pohovku pro domácí mazlíčky, jejíž hlavní vlastností je automatická či manuální změna teploty v závislosti na prostředí. Snadno ji nastavíte také manuálně. Po samotném spuštění se pohovka automaticky nastaví na teplotu 24 °C. Podložka také zohledňuje anatomický tvar kočičího těla. Díky tomu je pelíšek obzvlášť pohodlný. Pohovka je ale vhodná i pro menší plemena psů, a to do 15 kilogramů.

Dálkové ovládaní teploty přes aplikaci Tesla Smart

Teplotu pohovky upravuje hliníková deska pohovky. Na jejím povrchu se nachází voděodolná podložka naplněná chladícím gelem. Gelová podložka je také odolná proti ušpinění a poškrábání. Chytrá pohovka dokáže automaticky ochladit podložku o 9 stupňů nebo ohřát o 12 stupňů vzhledem k teplotě okolního prostředí. Teplotu pohovky nastavíte i ručně, a to v rozsahu 20 až 38 °C.  Snadné ovládání přes mobilní aplikaci Tesla Smart, která je kompletně v českém jazyce. Série produktů od stejné značky ulehčí starost všem pečovatelům. Díky chytrým fontánkám, krmítkům, hračkám a dalším produktům budete ihned vědět o všech aktivitách vašeho miláčka.

Hlavní vlastnosti:

  • efektivní ohřev a chlazení
  • kombinovaný modul Wi-Fi a Bluetooth pro snadné párování a připojení chytré domácnosti
  • tichý chod
  • nízká spotřeba energie
  • voděodolná podložka odolná proti poškrábání

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.