Elektronika

TESLA Smart Camera Mini (2022) vnitřní kamera

Značka: TESLA
5.0

Chytrá vnitřní kamera TESLA Smart Camera Mini (2022) dohlédne na vše, co se u vás doma děje. Má kompaktní rozměry, pořizuje kvalitní záznam a umožňuje oboustranné audio.

799
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: TESLA Smart Camera Mini (2022) vnitřní kamera

50153632

Úvod

Chytrá vnitřní kamera TESLA Smart Camera Mini (2022) dohlédne na vše, co se u vás doma děje. Má kompaktní rozměry, je velmi nenápadná a pořizuje kvalitní videozáznam s Full HD rozlišením. Díky LED osvětlení pořídíte videozáznam plný detailů i a šera a tmy. Má široké možnosti nastavení, inteligentní funkce a obousměrné audio. Přejete si, aby kamera pořizovala záznam, jen když jste zrovna v práci či na dovolené? Kameru lze nastavit tak, aby pořizovala záznam jen v určitý čas. Dále si také můžete upravit zorné pole, kterému bude kamera věnovat svou pozornost.

Synchronizuje data s mobilním telefonem

Generace 2022 přináší kromě většího respektu k soukromí a nového designu také vylepšené chytré scény, modernizovaný hardware a bohaté možnosti nastavení. Synchronizuje data s chytrým telefonem a záznamy ukládá na cloud či na SD kartu. Aplikace Tesla Smart je v češtině, je kompatibilní s operačními systémy Android i iOS. Kameru můžete ovládat také přes Google Assistant či Amazon Alexa. Je napájena ze zásuvky, případně powerbanky.

Hlavní vlastnosti:

  • noční vidění
  • dosvit až 10 m
  • oboustranná audio komunikace
  • inteligentní funkce
  • kompatibilní s aplikací Tesla Smart

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.