Péče o dítě

Bobánek Kapsová AIO plena Premium patentky 1 ks džungle

Značka: BOBÁNEK

Kapsová plena AIO plena Bobánek Premium představuje nejjednodušší způsob, jak používat látkové pleny. Z voděodolného, ale velmi savého a prodyšného materiálu.

325

Cena za 1 kus(tbl): 325,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Bobánek Kapsová AIO plena Premium patentky 1 ks džungle

50153232

Úvod

Kapsová plena AIO plena Bobánek Premium představuje nejjednodušší způsob, jak používat látkové pleny. Díky unikátnímu střihu kapsových plen AIO – All in one – přebalíte děťátko stejně rychle jako s jednorázovými plenami. Mají našité savé jádro a křidélka z PUL materiálu s velmi měkkými gumičkami, které chrání proti protečení. Plenky Bobánek jsou určeny pro děti přibližně od 5 kg až do konce plenkového období. Velikost se dá jednoduše nastavit pomocí patentků. 

Voděodolný, ale prodyšný materiál

Vnější strana plenky je z membránového materiálu polyesteru laminovaného polyuretanem (PUL), který je voděodolný a prodyšný zároveň. Vnitřní strana plenky je z tmavého fleecu, který rychle schne, zároveň odvádí vlhkost od pokožky a dobře saje. Velká výhoda je jeho šedá barva, na které nejsou vidět žádné skvrny a může se prát s bílým prádlem. Hravý design s motivem džungle.

Hlavní vlastnosti:

  • voděodolný, ale prodyšný materiál
  • snadné a rychlé použití
  • zapínání na patentky
  • od 5 kg až po batolecí věk
  • vylepšená kapsová plena Premium s našitou vnitřní vkládací plenou


Složení

Vnější strana: 100% polyester (PUL), vnitřní strana: 100% polyester.


Použití

Před prvním použitím, je lepší plenku vyprat, aby se zvýšila její savost. Kapsové pleny AIO Premium můžete prát na 60 °C a perte je vcelku. Nepoužívejte aviváž, protože byste tím snížili savost plenky. Nežehlete. Savost můžete ještě zvýšit přidáním další vkládací pleny do kapsy nebo na kapsu. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.